Haartransplantatie-arts drs. Aicha Zerrouki

Haartransplantaties worden bij DermaClinic uitgevoerd door drs. Aicha Zerrouki, een expert op haartransplantatie gebied. Ze heeft ruim 12 jaar ervaring als esthetisch arts, met een specialisatie in haartransplantatie. Ze heeft een indrukwekkende staat van dienst en heeft voor vele cliënten al een zeer mooi resultaat behaald. Daarnaast is de zorg voor cliënten na een haartransplantatie zeer belangrijk voor haar.

Aicha Zerrouki staat voor persoonlijk, eerlijk en professioneel. Aicha is perfectionistisch en zal altijd naar het maximale resultaat streven. Als laatste vindt Aicha dat een haartransplantatie niet alleen een cosmetische behandeling is, maar ook een bedreven creatie. Ieder mens is uniek en iedere ingreep moet hierop worden aangepast om het optimale resultaat te behalen.

haartransplantatie arts bij dermaClinic, dr. Aicha Zerrouki

De missie van Aicha Zerrouki is dat niemand meer voor een haartransplantatie uit hoeft te wijken naar het buitenland. Door de combinatie van een ongeëvenaard hoog kwaliteitsniveau, professionele zorg, een prachtig resultaat en een betaalbare behandeling zorgt zij ervoor dat een haartransplantatie bij DermaClinic voor iedereen de juiste keuze is.

Door de ontwikkelingen op het gebied van haaruitval op de voet te volgen, is zij altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties. Met haar behandelingen probeert zij altijd zoveel mogelijk bij jouw natuurlijke uitstraling te blijven. Ze neemt graag de tijd om haar cliënten goed te adviseren en eerlijke verwachtingen te scheppen. 

98% is enthousiast

Gediplomeerd en ervaren

Je persoonlijke haarcoach en gecertificeerde specialisten die getraind zijn in haartransplantatie geven je een eerlijk advies.

Levenslange garantie

Bij DermaClinic bieden we levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren.

VIDEO - Haartransplantatie behandeling

In deze video leggen wij jou binnen slechts 5 minuten alles uit wat je moet weten over een haartransplantatie behandeling bij DermaClinic!

Haartransplantatie bij DermaClinic

 • Levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren
 • Geen littekens
 • Zeer ervaren team van erkend cosmetische artsen en hair technicians
 • De veiligste en meest effectieve methode (FUE)
 • Al 20 jaar een gerenommeerde cosmetische kliniek
 • Korte wachtlijst
 • Altijd met een gratis haargroeistimulatie behandeling t.w.v. €150,-
Hoeveel grafts heb ik nodig?

Kosten haartransplantatie

 • Tot 600 grafts: €2.000,-
 • 700 tot 900 grafts:​ €3.000,-
 • 1000 tot 1.200 grafts​: €3.500,-
 • Daarna €500,- per 200 grafts
 • Boven 2.500 grafts: prijs op maat

Wat is haartransplantatie?

Een haartransplantatie is een ingreep waarbij haarzakjes – ook wel grafts genoemd – verplaatst worden. Gezonde donorharen worden weggehaald uit de haarkrans achter op het hoofd en naar het behandelgebied getransplanteerd.

Haren die in de haarkrans groeien zijn immuun tegen haaruitval. Hierdoor blijven ze ook op hun nieuwe plaats levenslang haar produceren. Er zijn verschillende manieren om haarzakjes te verplaatsen. DermaClinic werkt alleen volgens de FUE-methode. Daarbij worden de haarzakjes één voor één uit het donor gebied gehaald en worden ook weer één voor één teruggeplaatst. Het grootste voordeel hiervan is dat er geen zichtbare littekens ontstaan.

Wat geeft het beste resultaat?

Haren groeien het beste in een voedingsrijke ‘bodem’, in dit geval de hoofdhuid. Voor het beste resultaat is het belangrijk om deze ‘voedingsbodem’ zo rijk mogelijk te maken aan stoffen die de haargroei stimuleren. Om te benadrukken hoe belangrijk de voedingsrijke huid is, ontvang je de eerste XL Hair behandeling gratis.

XL Hair is een behandeling van oppervlakkige injecties in de hoofdhuid. Hierbij worden de zuiverste en meest effectieve ingrediënten gebruikt die de haarfollikels voeden, stimuleren en aanzetten tot nieuwe haargroei.

Meer over XL Hair

De veiligste en meest effectieve methode (FUE)

Er zijn verschillende methoden die toegepast worden bij haartransplantaties. Deze zijn terug te brengen naar twee technieken: FUE (Follicular Unit Extraction) en FUT (Follicular Unit Transplantation).

Het verschil tussen deze twee methoden is de manier waarop de haren worden weggenomen uit het donorgebied. Bij de door ons gebruikte FUE-methode worden de haarzakjes één voor één uit het donor gebied gehaald. Hierdoor ontstaat er geen zichtbaar litteken. Bij de FUT-methode wordt een gebied (strip) met haar weggenomen uit het donorgebied. Hierdoor blijft er wel een zichtbaar litteken achter.

Het terugplaatsen van de grafts gaat bij beide behandelingen met dezelfde techniek. Met een heel klein mesje wordt er een minimale incisie gemaakt. Hier wordt vervolgens het donorhaar, haartje voor haartje, in terug geplaatst.

Meer over FUE en FUT

Hoe werkt een haartransplantatie?

Maak een afspraak voor een gratis intake en adviesgesprek met onze collega's van de planning.

2 02
Kom langs voor een intake en advies gesprek en krijg alle info die je nodig hebt.
Haartransplantatie team DermaClinic
3 03
De behandeling vindt plaats, altijd met het vaste team van DermaClinic.

Meest gestelde vragen 

 1. Hoelang duurt een haartransplantatie?

De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal grafts (haarzakjes) dat moet worden getransplanteerd. Gemiddeld duurt een haartransplantatie tussen de 7 en 9 uur.

 1. Doet een haartransplantatie pijn?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk omdat je plaatselijk verdoofd wordt. Echter, de spuit van de verdoving kan even onprettig zijn en na afloop van de haartransplantatie kan je hoofdhuid wat gevoelig aanvoelen.

Het kan voorkomen dat je in de eerste dagen na de haartransplantatie af en toe een pijnlijk gevoel ervaart. Je kunt dan gerust paracetamol gebruiken om de pijn te stillen. Aangezien je huid zich binnen 7 tot 10 dagen volledig herstelt, is het pijnlijke gevoel doorgaans van korte duur.

 1. Is een haartransplantatie bij iedereen mogelijk?

Gelukkig kunnen ongeveer 9 van de 10 kalende mensen geholpen worden met een haartransplantatie.

De vraag ‘haartransplantatie wel of niet doen?’ is erg persoonlijk en kan alleen na onderzoek van onze specialisten beantwoord worden. Naast haartransplantatie biedt DermaClinic ook haargroei stimulerende behandelingen aan: de XL Hair en PRP-treatment. In praktisch alle gevallen is er dus een passende behandeling.

 1. Hoelang blijf je de behandeling zien?

Na ongeveer een week is er vrijwel niets meer zichtbaar van een haartransplantatie.

 1. Wat mag je wel/niet na een haartransplantatie?

Vijf dagen na de haartransplantatie kun je beginnen met het ‘deppend’ wassen van je hoofdhuid. Deze procedure moet zorgvuldig worden uitgevoerd en zoals aanbevolen door onze arts om beschadiging van de haarzakjes te voorkomen. Na zeven dagen mag je de hoofdhuid weer normaal wassen.

De eerste week na de transplantatie mag je geen alcohol drinken, drugs gebruiken of roken. De eerste vier weken na de haartransplantatie adviseren we om de haren niet te (laten) knippen. Verder mag je de eerste twee weken na de ingreep niet sporten en de eerste vier weken niet zwemmen, naar de sauna of hammam. In de eerste maand na de haartransplantatie mag je het behandelde– en het donorgebied niet krabben of stoten. Voordat de behandeling begint krijg je altijd goede voor– en nazorgformulieren waarin alles wordt besproken en uitgelegd.

 1. Hoe lang gaat een getransplanteerde haar mee?

Het resultaat van het getransplanteerde gebied is blijvend. Zodra de haarzakjes zich hebben hersteld van de ingreep, groeien ze door op hun nieuwe plek op de hoofdhuid.

Stond jouw vraag er niet tussen en wil je liever iemand persoonlijk spreken? Wij zijn zowel telefonisch als via WhatsApp bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

Eerlijk over haartransplantatie

Uitleg over haartransplantaties wordt vaak erg ingewikkeld gemaakt. Termen als DHI (Direct Hair Implantation), Artas Robotic en Sapphire FUE klinken wellicht indrukwekkend, ze zeggen echter alleen iets over de gebruikte instrumenten. Wat telt is dat er gewerkt wordt met de veiligste en meest effectieve techniek en dat jij er weer een mooie bos haar aan overhoudt. Daarom houden wij het liever simpel, begrijpelijk en vooral eerlijk. Dr. Robin Snijders vertelt je er graag alles over tijdens een vrijblijvend en kosteloos eerste consult.