lipfiller oplossen

Lipfillers kunnen ontzettend mooi zijn. Maar soms kan het zo zijn dat u het achteraf toch te veel of niet mooi vindt. Bij hyaluronzuur bestaat er dan gelukkig de mogelijkheid om de filler achteraf te verwijderen.

Hoe werkt het?

Hyaluronzuur is op te lossen met hyaluronidase, een enzym dat de afzonderlijke hyaluronzuurbouwsteentjes als het ware van elkaar losmaakt, waardoor het lichaam het makkelijk kan opruimen.

Hoe gaat een behandeling in z’n werk?

De hyaluronidase wordt klaar gemaakt voor injectie. Er wordt een beetje verdovingsvloeistof aan toegevoegd, zodat het injecteren niet pijnlijk is. Daarna injecteert de arts de hyaluronidase heel gericht op de plekken waar (te veel) filler zit.

Wanneer merk ik verschil?

U ziet hier vrijwel direct het effect van. Door het inspuiten van de hyaluronidase zal er ook zwelling en mogelijk wat blauwe plekjes aanwezig zijn. De hyaluronidase zelf werkt nog 48 uur door en na 2 weken ziet u echt het eindresultaat.

En wat als ik mijn lippen dan te smal vind?

Na twee weken kunt indien gewenst opnieuw een hyaluronzuurfiller gebruiken om het volume van uw lippen iets te vergroten of de vorm van de lippen te accentueren. Kies dan altijd voor een gerenommeerde kliniek waar goed opgeleide artsen werken en er met fillers van de beste kwaliteit gewerkt wordt.

NB: Bij deze cliënt hebben we lipfiller verwijderd omdat er na plaatsing in een andere kliniek zichtbare bobbeltjes ontstaan waren en ze de lippen toch wat vol vond. De behandeling met hyaluronidase viel haar gelukkig heel erg mee en ze is heel erg blij met het resultaat.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche