Kim liet haar benen en bikinilijn bij DermaClinic laseren met de Soprano ICE Diode Laser.

‘Het voelt misschien alsof de zomer nog lang op zich laat wachten, maar toch ben ik de laatste weken al druk bezig geweest met het uitzoeken en het boeken van de zomervakantie met het gezin. Voor veel vrouwen, waaronder ikzelf, zorgt dit toch voor stress. Het idee dat ik mezelf weer in een bikini moeten hijsen en iedere dag met een scheermes in de weer kan gaan om mijn ongewenste haargroei tegen te gaan, is iets waar ik nu al tegen op kan zien. Ik vind het namelijk zelf het mooiste als mijn benen en bikinilijn mooi glad zijn, maar dit kost heel veel tijd. Daarbij heb ik snel last van bultjes en onderhuidse ontstekingen, erg ontsierend, maar vooral ook pijnlijk.

Al jaren verdiepte ik mij in laserbehandelingen. Toch voelde het als een grote stap om ook daadwerkelijk een afspraak te maken. Ik moest me ergens overheen zetten. Haargroei op plekken waar je het niet wilt hebben voelt toch gênant. En wat als de behandeling niet effectief zou zijn?

Toen las ik op de website van DermaClinic over laser ontharen met de Soprano ICE Diode Laser, een duurzame ontharingstechniek waarbij de haren permanent worden verwijderd. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels langzaam opgewarmd. Dit zorgt ervoor dat de behandeling een stuk minder pijnlijk is en voor enkele mensen zelfs nagenoeg pijnloos.

Het eerste contact met DermaClinic was goed; het voelde betrouwbaar en veilig. Ik besloot me aan te melden voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierin ben ik voorgelicht over de mogelijkheden en resultaten. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig, afhankelijk van je haargroei.

Tijdens de behandeling wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Met het laserhandstuk gaan ze continu bewegend over de huid. En echt, de behandeling valt reuze mee. Het kan soms wat warm en branderig aanvoelen, maar ik vond het prima te doen! Hoe dichter de haargroei, hoe meer je ervan voelt, maar ze stellen het apparaat af op jouw pijngrens.

Achteraf heb ik spijt dat ik zo lang getwijfeld heb om mijn benen en bikinilijn te laten laseren. De huidtherapeut bij DermaClinic stelde mij namelijk gelijk gerust. Heel veel vrouwen komen bij de kliniek voor deze behandeling en ook steeds meer mannen kiezen voor permanente ontharing! Als jij ook van je ongewenste haargroei op je lichaam of in je gelaat af wilt, kan ik laseren absoluut aanraden. Bij DermaClinic ben je in goede handen.’ – Kim

Bij DermaClinic kun je een strippenkaart aanschaffen die je korting geeft op de aankoop van meerdere laser ontharingsbehandelingen. Bij een strippenkaart van 6 behandelingen krijg je 1 behandeling er gratis bij en bij de aanschaf van 4 behandelingen krijg je 15% korting. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche