Veilig tattoo verwijderen

Het aantal tattooshops is de afgelopen 5 jaar met 50 procent toegenomen. Maar meer tattoos betekent ook meer spijt en dus is er grote vraag naar het weglaseren van tatoeages.

Natuurlijk is het belangrijk dat dit op een veilige en professionele manier gebeurt. In de uitzending van vrijdag 18 maart, van Hallo Nederland, geeft onze directeur-eigenaar, Dr. Catharina Meijer, haar visie.

Bekijk hier de uitzending:

http://www.omroepmax.nl/hallonederland/uitzending/tv/hallo-nederland-vrijdag-18-maart-2016/

Q-Switched Nd:YAG Laser – Tattoo verwijderen

Deze laser is de allernieuwste, veiligste en snelste vorm van lasertherapie voor het verwijderen van tattoos die sinds kort beschikbaar is. Vanaf april 2016 biedt ook DermaClinic deze unieke en veilige laserbehandeling aan. Deze nieuwste lasertechniek zendt laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringen de huid binnen en vernietigen de ingekapselde inktdeeltjes onder de huid. Van iedere beschikbare lasertechniek levert onze nieuwste laser het snelst het gewenste resultaat. Het is een Q-Switched Nd:YAG laser met de mogelijkheid om ook met de KTP golflengte te werken d.m.v. een opzet-tip (lens) (532nm).

 

20 maart 2016
tatoeage verwijderen

Meer In de media

  • Boek online
  • Ik heb een vraag