Drs Gladys Doornbos: “Toen DermaClinic mij vroeg om als cosmetisch arts de nieuwe vestiging in Den Haag te leiden, hoefde ik niet lang na te denken. In dit hechte team van professionele mensen die elkaar aanvullen en versterken voel ik me thuis. Het is heel prettig om samen aan hetzelfde doel te werken, namelijk om iedereen zich mooi en zelfverzekerd te laten voelen. Ik heb er veel zin in om dit met mijn team in Den Haag te realiseren”.

Verder kijken

‘Wat ik belangrijk vind, is dat wij altijd verder kijken dan die ene rimpel. Wij willen mensen leren kennen en snappen hoe zij zich (weer) willen voelen en wat zij willen uitstralen. Daarvoor moet je naar de persoon als geheel kijken. Mensen moeten hun eigenheid behouden. Ik zal dan ook nooit iets doen bij iemand, dat niet past en waar ik niet achter sta.’

Carte blanche

‘Het liefst krijg ik carte blanche van mensen als ze mij vragen om een advies. Dat ze hun gevoel met mij delen, wat ze beleven als ze in de spiegel kijken en mij de vraag stellen: ‘Wat is er mogelijk zodat mijn spiegelbeeld weer bij mij past?’ Niets is mooier dan hen vervolgens blij te maken met een huidverbetering en uitstraling die in overeenstemming is met hun gewenste gevoel en hun verwachtingen overtreft. Dan ben ik trots. Niet alleen op het cosmetische resultaat, maar vooral ook op de persoonlijke betekenis daarvan voor mensen. Dat ik hieraan kan bijdragen geeft veel voldoening.’

Kritisch

‘Mijn verwachting van het Haagse publiek is dat zij kritisch is. En dat treft want dat ben ik zelf ook. Daardoor ben ik gedreven om bij iedereen altijd het beste resultaat te bereiken. Een aanpak die enkel symptomen bestrijdt, past niet bij mijn manier van werken. Ik wil de klant en haar of zijn huid echt kennen, samen zorgen voor een goede verzorging en behandeling van de huid en met subtiele verbeteringen een ‘wow-effect’ creëren.’

Warm

‘Ondanks mijn kritische aard hoor ik gelukkig vaak van mensen dat ze zich bij mij op hun gemak voelen. Ik vind het belangrijk dat mensen die hier komen de warmte van ons allemaal ervaren, zich welkom en gehoord voelen. Naast onze deskundige aanpak en toonaangevende behandelingen en producten, is dit wat ons als kliniek onderscheidt.’

Twijfel

‘Juist omdat je ziet wat het effect is als mensen zich weer mooi en zelfverzekerd voelen, is het jammer dat een aantal mensen -ondanks ontevredenheid over hun huid en uitstraling- de stap naar cosmetische behandeling niet of pas laat zet. Zij ontnemen zichzelf de kans op een betere versie van zichzelf. Ik zou dan ook tegen alle mensen in Den Haag en omstreken willen zeggen: kom gewoon langs, een consult is vrijblijvend!’

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche