Drs Marietta Veldman: “Ik werk nu anderhalf jaar bij DermaClinic, in de vestigingen in Groningen en Zwolle. Deze maand openden we onze deuren in Utrecht en ik ben meeverhuisd”.

Multidisciplinair
‘Je vindt bij ons drie disciplines onder één dak: artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Mensen kunnen bij ons terecht voor botox, fillers en kleine chirurgische ingrepen zoals een ooglidcorrectie. Maar ook als je kampt met acné, hyperpigmentatie of rosacea ben je bij ons aan het juiste adres.

Ten einde raad 
Geregeld krijgen we mensen op consult die soms al jaren met een huidaandoening rondlopen en echt ten einde raad zijn. Wij werken met een medische productlijn voor de huid, ZO Skin Health. Het is fantastisch om te zien als er met deze producten wel mooie resultaten worden geboekt.

Grote precisie 
Er werken bij DermaClinic uitsluitend gespecialiseerde, goed opgeleide artsen. Zelf ben ik opgeleid tot vaatchirurg, ik voerde voornamelijk spataderbehandelingen uit. Via de spataderzorg ben ik met de cosmetische geneeskunde in contact gekomen. Ik ben dus gewend om met grote precisie te werken. Veel van mijn klanten vertellen mij dat mijn achtergrond voor hen een meerwaarde heeft.

Steeds meer mannen  
Ik merk dat er steeds vaker mannen op consult komen. Het taboe op mannen die hun uiterlijk belangrijk vinden, begint langzaam te verdwijnen. Een goede zaak, als je het mij vraagt. Mannen vergen een specifieke aanpak, heel anders dan vrouwen. Dat heeft alles te maken met de verhoudingen in hun gezicht. Bij DermaClinic ligt de nadruk op een zo natuurlijk mogelijk resultaat waarbij ieder individu een behandeling op maat krijgt.

Natuurlijk resultaat 
Deskundig en betrouwbaar advies op maat, dat is waar mijn collega’s en ik voor staan. Verder streven we naar een zo natuurlijk mogelijk en fris resultaat, passend bij de leeftijd van de cliënt. Je moet van een vijftiger geen twintiger willen maken.’

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche