Huidtherapie vergoeding door verzekeraar

Wij bieden geen behandelingen aan die worden vergoed in het kader van de basisverzekering. Wel vergoeden zorgverzekeraars behandelingen huidtherapeut in aanvullend pakket

U heeft geen verwijzing nodig voor een bezoek aan een huidtherapeut. Wel kunt u in veel gevallen een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar in het aanvullende pakket, wanneer u beschikt over een verwijzing van een huisarts of medisch specialist. U betaalt de factuur eerst zelf. U dient de factuur daarna in bij uw zorgverzekeraar, waarna deze het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening zal storten.

Huidtherapie vergoeding door uw zorgverzekeraar

Onderstaande behandelingen bij DermaClinic komen met verwijzing in aanmerking voor vergoeding. Controleer altijd goed de voorwaarden van uw eigen zorgverzekering. Vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en hangt af van uw persoonlijke voorwaarden.

Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal huidtherapeutische behandelingen komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basisverzekering of aanvullende zorgverzekering kunt u een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed krijgen. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en de eventueel daaraan verbonden voorwaarden. Hieronder vindt u een lijst met links naar de websites van de meeste zorgverzekeraars.

Vergoedingen huidtherapie checken bij uw zorgverzekeraar

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

huidtherapie vergoeding

Kennisplein

  • Boek online
  • Ik heb een vraag