Liprebuild: thuis uw lippen medisch behandelen

De medische thuisbehandeling Liprebuild is ontwikkeld om de hydratatie van de lippen te optimaliseren om zo droge lippen, rimpels op de lippen en beschadigde lippen te verbeteren. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een unieke techniek die de vochtregulering in de lippen verbetert en herstelt. Ook wordt de doorbloeding van de lippen hersteld, waardoor een mooie, natuurlijke roze kleur terugkeert. Hierdoor worden de vorm, het volume en de contouren van de lippen verbeterd.

Verslavend effect van cosmetica

Veel cosmetica voor de lippen werken oppervlakkig op de lippen en vormen hier een beschermende afdekkende barrière. Denk bijvoorbeeld aan reguliere sticks met lippenbalsem, zoals Labello. Dit zorgt echter niet voor een permanente verandering of verbetering, waardoor u blijft smeren zonder een echte verandering te merken. Zo blijft u meer en meer smeren met lippenbalsem, waardoor het een verslavend effect kan geven.

Verbetering op cellulair niveau

Om de lippen te verbeteren, zijn er actieve werkstoffen nodig die op cellulair niveau een verandering teweegbrengen. Deze actieve werkstoffen zijn alleen toegestaan in medische producten, zoals Liprebuild van ZO Medical.

Medische eigenschappen Liprebuild

Dit medische product van ZO Medical bevat krachtige antioxidanten en draagt hierdoor bij aan de bescherming van de lippen, die continu worden blootgesteld aan het milieu. De actieve vitamines A en E en stamcellen verdedigen de lippen tegen toekomstige schade door externe factoren als zonlicht en vervuiling. Daarnaast zorgt het peptidecomplex voor stimulatie van de collageenproductie om het lipvolume te herstellen. Het serizine stimuleert de huid om de vorming van hyaluronzuur en pre-collageen te laten toenemen en de hydratatie en het volume van de lippen te herstellen. Palmitinezuur vult de lipiden (vetten) in de lippen aan en herstelt de barrièrefunctie.

Geplaatst in: Huidverzorging

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Liprebuild

Kennisplein

  • Boek online
  • Ik heb een vraag