Ontstaan van wallen onder de ogen

Voelt u zich fit en uitgeslapen, maar weerspiegelt uw uiterlijk dat niet? Wallen onder uw ogen geven u een vermoeide uitdrukking en laten u er ouder uitzien dan u daadwerkelijk bent. Onze behandeling met fillers vermindert uw oogwallen en zorgt voor een frisse, open blik en een jonger gezicht.

Oogwallen door huidveroudering

Wallen onder de ogen ontstaan vaak door huidveroudering, maar kunnen ook op jongere leeftijd voorkomen door erfelijke aanleg. Door de zwaartekracht en het geleidelijk verdwijnen van de ondersteunende weefselstructuren, raakt het tere gebied onder de ogen zijn volume en stevigheid kwijt. Ook verliest de huid elasticiteit en stevigheid met het ouder worden. Door deze factoren komen de onderliggende structuren rondom de ogen naar voren, waardoor de huid gaan hangen.

Specialist in behandeling van oogwallen

DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van oogwallen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw oogwallen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Geplaatst in: De huid

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Ogen

Kennisplein

  • Boek online
  • Ik heb een vraag