Bij DermaClinic gebruiken we medische lasers waardoor de kracht vele malen groter is dan reguliere IPL- en laserapparaten. Dit houdt in dat wij in een behandeling heel effectief kunnen werken. Hierdoor zijn er over het algemeen minder behandelingen nodig dan bij niet medische ipl- en laserapparaten. Vaak combineren we verschillende lasers met verschillende golflengtes in één behandeling. Hierdoor kunnen we zowel de oppervlakkige als de diepere lagen van de huid behandelen.

Pigmentbehandeling met laser (IPL)

Een effectieve manier om pigmentvlekken te verminderen is de IPL-behandeling. IPL werkt met lichtflitsen. De lichtflitsen absorberen de ophoping van pigmentkorrels die de pigmentvlek veroorzaken. Zo verpulvert het melanine, het pigment, dat in de pigmentcel aanwezig is. Het pigment wordt naar de bovenste huidlaag getrokken waar een flinterdun korstje ontstaat, dat na een paar dagen eraf zal vallen. Na 1 tot 3 behandelingen zijn de vlekken verdwenen en heb je weer een egale huid.

Laserbehandelingen door huidtherapeuten

Het is van het grootste belang dat IPL- en laserbehandelingen door goed opgeleide huidtherapeuten en specialisten uitgevoerd worden. Goedkoop is dan vaak duurkoop. Ons medisch geschoold persoonlijk is optimaal getraind en aantoonbaar vakbekwaam. Veiligheid en het resultaat staan bij al onze behandelingen voorop. Dit is ook de reden dat wij uitsluitend werken met medisch apparatuur, met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden en met wetenschappelijk bewezen resultaten. Dit is een cruciaal verschil met veel apparaten welke u in enkele andere praktijken terugvindt.

Specialist in laserbehandelingen

DermaClinic is een specialist in het behandelen van huidproblemen met laser. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.