DermaClinic werkt met de meest geavanceerde en veilige lasertechnieken. DermaClinic gebruikt medische lasers waardoor de kracht vele malen groter is dan reguliere IPL en laserapparaten. Dit houdt in dat wij in een behandeling heel effectief kunnen werken en dat er over het algemeen minder behandelingen nodig zijn dan bij niet medische ipl- en laserapparaten. Vaak combineren we verschillende lasers met verschillende golflengtes in één behandeling. Hierdoor kunnen we zowel de oppervlakkige als de diepere lagen van de huid behandelen.

De behandelaar en uw veiligheid
Laserbehandelingen zijn op dit moment veel in het nieuws. Heel terecht vinden wij. Het is van het grootste belang dat IPL- en laserbehandelingen door vakbekwaam personeel uitgevoerd worden. Bij onjuiste toepassing van IPL en Laser kunnen er ernstige complicaties optreden met blijvende gevolgen. Niet voor niets is goedkoop vaak duurkoop. Ons medisch geschoold persoonlijk is optimaal getraind en aantoonbaar vakbekwaam. Alle behandelingen worden uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van een arts of huidtherapeute. Uw veiligheid en het resultaat staan bij al onze behandelingen voorop. Dit is ook de reden dat wij uitsluitend werken met medisch apparatuur, met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden en met wetenschappelijk bewezen resultaten. Dit is een cruciaal verschil met veel apparaten welke u in enkele andere praktijken terugvindt.

Specialist in laserbehandelingen
DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen met laser. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

Maak direct een afspraak

Wilt u persoonlijk advies? Wij informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een gratis consult.

Afspraak maken
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen
Tarieven

De behandelingen van IPL, IPL SHR en Soprano nemen toe in kracht en in comfort.

Bekijk de tarieven