Catharina Meijer spreekt bij lancering nieuwe Obagilijn

Vandaag lanceert Dr. Obagi zijn nieuwste product in Nederland: ZO Medical. De hele cosmetische wereld verzamelt zich vandaag in het Amsterdamse Hilton voor de introductie van dit revolutionaire product. Aan Dr. Catharina Meijer van DermaClinic de eer om tijdens deze bijzondere dag het publiek toe te spreken over dit nieuwe product van Obagi.

Dr. Meijer is in de wereld van de cosmetisch artsen bepaald geen onbekende. Als vice-voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde pleit zij voor een veilige en wetenschappelijke manier van werken. De producten van Obagi sluiten uitstekend aan bij deze visie.
DermaClinic was een van de eerste klinieken in Nederland die Obagi ontdekte. En nog steeds loopt DermaClinic voorop als het gaat om huidverjonging en huidverbetering. Dr. Meijer is de meest ervaren arts op het gebied van behandeling met de producten van Obagi. Tijdens haar presentatie zal zij dan ook volop voorbeelden tonen van tevreden klanten. Het bewijs dat Obagi werkt!

2 december 2013

Meer Nieuwsitems

  • Boek online
  • Ik heb een vraag