Gezichten van DermaClinic: Skincare-specialist Marilou

“Het is enorm bijzonder om mensen ‘zonder’ wenkbrauwen binnen te zien komen en enorm blij en gelukkig met een mooie uitdrukking de deur uit te zien gaan.”

Ik ben Marilou Pelgrim, 26 jaar oud en al ruim vijf jaar allround schoonheidsspecialiste. Sinds de zomer van 2018 ben ik vier dagen in de week werkzaam bij DermaClinic in Zwolle. Sinds ik bij DermaClinic werk, heb ik mijn expertise in diverse behandelingen al aardig uitgebreid. Ik ben opgeleid tot PMU (permanente make-up) artiest. Maar inmiddels ben ik ook gespecialiseerd in het uitvoeren van ontharingsbehandelingen met de Soprano Ice laser op het lichaam. Daarnaast assisteer ik bij ooglidcorrecties en injectable-behandelingen. Je kunt bij mij ook terecht voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling, zoals een peeling of microdermabrasie of een ontspannen gezichtsbehandeling. Werken bij DermaClinic is elke dag anders, door de enorme variatie aan werkzaamheden. Dit maakt het juist tot een erg leuke en afwisselende job!

Mensen blij maken
Ik maak mensen het allerliefst blij met een behandeling met permanente make-up. Het is bijzonder om mensen ‘zonder’ wenkbrauwen binnen te zien komen en enorm blij en gelukkig met een mooie uitdrukking de deur uit te zien gaan. Tegenwoordig is de techniek zo dat permanente make-up er zo natuurlijk mogelijk uit mag zien, het lijkt net op echte haartjes. Ook kun je bij ons terecht om je wenkbrauwen iets op te vullen, als je bijvoorbeeld net een paar haartjes mist in je wenkbrauw. Sterker nog, we kunnen zelfs de stand van de wenkbrauwen (bijna) symmetrisch maken, heel gaaf!

Tip voor Valentijnsdag
Het is bijna Valentijnsdag. Leuk moment om een cadeaubon te geven of een lekkere oppepper voor de huid. Geef je liefste (of jezelf!) eens een Facial Stimulator Treatment. Het is namelijk dé behandeling om je huid te laten stralen. Kom vooral eens langs in Zwolle. Dan vertel ik je er meer over!

11 februari 2019

Meer Nieuwsitems

  • Boek online
  • Ik heb een vraag