ZO summer gift

Aankomende maanden (t/m 1 oktober) hebben we een leuke actie met onze ZO producten. Vanaf een besteding van € 395,- aan ZO producten ontvang je een luxe reisetui cadeau. Dit etui hebben we voor je gevuld met de volgende summer must haves:

  • Exfoliating polish (16,2 gr) – Ronde magnesiumkristallen exfoliëren dode huidcellen en zorgen voor een meer heldere, gladdere huid en een egalere huidtoon.
  • C-bright (20 ml) – Dit serum biedt een werkzame dosis pure vitamine C gestabiliseerd om de huid te verhelderen en de textuur te revitaliseren. Ascorbinezuur, de meest pure vorm van vitamine C, en tetrahexyldecyl ascorbaat, een toegevoegde vitamine C ester, dragen bij aan een egalere huidtoon. Deze watervrije formule activeert zichzelf bij contact met het van nature in de huid aanwezige water, maximaliseert exfoliatie en verhelderende effecten met een stralende, egale huidtoon als resultaat.
  • Gentle cleanser (60 ml) – Deze zachte schuimvormende reinigingsgel is ontwikkeld om onzuiverheden te verwijderen en poriën diep te reinigen. Laat een fris, schoon en gehydrateerd gevoel achter. Geschikt voor alle huidtypen en voorzien van een werkzaam mengsel van antioxidanten dat helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van dagelijkse blootstelling aan de elementen.

Deze travel set is overigens ook gewoon te koop voor € 95,-

Get your summer glow!

26 juli 2019

Meer Nieuwsitems

  • Boek online
  • Ik heb een vraag