Over DermaClinic

DermaClinic richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige, effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken. Huidverbetering staat bij DermaClinic centraal. Voor een maximaal resultaat werken we onder meer met injectables, medische peelings, laser en de producten van dr. Zein Obagi.

Maximaal resultaat met minimale risico’s

DermaClinic streeft naar maximaal resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. We kijken altijd naar het geheel: met onze behandelingen verminderen niet alleen uw huidproblemen, maar blijft uw uiterlijk natuurlijk en passend bij uw persoonlijkheid.

Internationaal partner dr. Obagi

Dr. Catharina Meijer, cosmetisch arts KNMG – directeur bij DermaClinic, is internationaal partner van dr. Obagi. De medische en cosmetische producten van dr. Obagi verbeteren de huid op celniveau, waardoor de huid transformeert en blijvend verbetert. Deze huidproducten zijn de enige die op het gebied van huidverbetering en huidverjonging een werkelijke, duurzame toegevoegde waarde hebben. Niet voor niets is dr. Obagi marktleider in de VS en daarnaast de meest bekende en gewaardeerde huidgezondheidsexpert ter wereld.

Altijd een behandellocatie bij u in de buurt

DermaClinic heeft haar hoofdvestiging in Groningen en heeft eigen vestigingen in Den Haag, Utrecht, Zwolle, Arnhem en Den Bosch. Daarnaast beschikken we over diverse behandellocaties in de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg en Utrecht. Er is dus altijd een behandellocatie bij u in de buurt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Over DermaClinic

  • Boek online
  • Ik heb een vraag