Commercieel medewerker in Utrecht

DermaClinic zoekt voor haar op te zetten Business 2 Business (B2B) programma een enthousiaste en commerciële pionier.

DermaClinic is een keten van 7 cosmetische klinieken in Nederland (Utrecht, Den Haag, Zwolle, Groningen, Arnhem, Den Bosch en Tilburg). Binnen deze steden en omliggende dorpen zijn wij op zoek naar partnerships met lokale ondernemers die, net als wij, bouwen aan een duurzame en persoonlijke relatie met haar klant/cliënt. Denk hierbij aan kapsalons, boutiques en sportscholen. Maar uit ervaring is ook gebleken dat een lokale groenteboer of bakkerij een potentiële partner is.

Om kennis te maken kun jij de ondernemers een mooi aanbod namens DermaClinic doen. Een aanbod waar niet alleen de winkelier blij van wordt, maar ook zeker zijn/haar klanten. Een win-win situatie dus. We zijn gestart met een pilot voor dit B2B programma. Dit zal getoetst, geëvalueerd en naar een hoger niveau moeten worden gebracht. Doelstelling van het programma is het aangaan van duurzame relaties, zodat we in de toekomst meer gezamenlijke acties, voordelen en initiatieven kunnen vormgeven met deze lokale partners. Je blijft hiervoor ook het aanspreekpunt.

Ben jij een commercieel talent die makkelijk contact legt? En heb je affiniteit met de beautybranche? Dan is deze baan geknipt voor jou. Naast het vormgeven van het programma leg je zelfstandig contact met de potentiële B2B partners en introduceert DermaClinic. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en je weet hierbij duidelijk uit te leggen wat een samenwerking hen kan opleveren op de korte én lange termijn.

Het betreft een flexibel dienstverband. We verwachten dat deze rol gemiddeld 32 uur per week zal kosten. Nadat je het programma in Utrecht hebt uitgerold, zet je het B2B project op in Den Haag, Den Bosch, Tilburg en Arnhem. Het is dus belangrijk dat je bereid bent om te reizen. Je ontvangt een instap salaris. Je totale beloning (incl. bonus) hangt af van hoe succesvol je bent.

Over DermaClinic

DermaClinic is dé toonaangevende cosmetische kliniek van Nederland op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. De kliniek verbindt geneeskunde aan esthetiek, met een minimale toepassing van chirurgische ingrepen. We bieden een compleet aanbod behandeltechnieken zoals injectables, ooglidcorrecties, laserbehandelingen, medische productbehandelingen, peelings en beautybehandelingen.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV met pasfoto en sollicitatiebrief naar personeel@dermaclinic.nl.