Cosmetisch arts

Klopt jouw hart voor cosmetische geneeskunde?

Jij gaat voor het mooiste resultaat: ervoor zorgen dat mensen weer blij naar hun spiegelbeeld kijken. En zeggen: ‘Dit ben ik, dit uiterlijk past bij mij!’  Jij kent als geen ander de behoefte en wensen van de client. En komt met een esthetisch passend en eerlijk advies. Jouw cliënten zijn bij jou in de beste handen, doordat je ‘state of the art’- behandelingen uitvoert. Dat is waar jij je als cosmetisch arts helemaal in herkent.
DermaClinic, dé toonaangevende kliniek voor huidverbetering en verjonging, is op zoek naar een enthousiaste en gedreven cosmetisch arts.

Wat ga je doen

Als cosmetisch arts bij DermaClinic bepaal je samen met de cliënt welke behandeling het beste aansluit bij zijn/haar vraag. Je voert cosmetische behandelingen uit met injectables, zoals botuline toxine en fillers. Daarnaast voer je kleine chirurgische ingrepen uit. Je werkt in een multidisciplinair team met huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

Wanneer jij in jouw vestiging leiding geeft aan het team van behandelaars, is commercieel inzicht noodzakelijk: omzetgedrevenheid en goed klantgevoel bepalen het succes van jou en de kliniek.

Wij bieden
 • Een contract voor, bij voorkeur, 32 uur per week of meer.
 • Een boven marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Interne opleiding, gegeven door één van de beste cosmetisch artsen van Nederland, Dr. Catharina Meijer, eigenaar/directeur van DermaClinic.
 • Een uitdagende functie in een nieuw en ambitieus team
 • Ruimte voor ontwikkeling in een groeiende organisatie
 • Een tijdelijke aanstelling voor minimaal een half jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
Jouw profiel
 • Een afgeronde opleiding als BIG geregistreerd arts en minimaal één jaar klinische ervaring.
 • Ervaring met injectable behandelingen
 • Ervaring met kleine chirurgische verrichtingen is een pré
 • Esthetisch inzicht, goed kunnen luisteren en op basis daarvan in staat om cliënten te adviseren.
 • Inzicht in de markt en een flexibele en commerciële instelling.
 • Ervaring met leidinggeven
 • Ambitieus en streeft naar de hoogste kwaliteit in behandelingen en dienstverlening.
 • Teamplayer, ziet meerwaarde in de groeiambitie van DermaClinic en draagt graag bij aan de positionering van de keten.

Om bij DermaClinic aan de slag te gaan, ben je lid van de NVCG of bereid dat te worden.

Over DermaClinic

DermaClinic is dé toonaangevende cosmetische kliniek van Nederland op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. We verbinden geneeskunde aan esthetiek met minimale toepassing van chirurgische ingrepen. Ons team van bekwame en goed opgeleide artsen en specialisten biedt een compleet aanbod van state of the art behandeltechnieken zoals injectables, ooglidcorrecties, laserbehandelingen, medische productbehandelingen, peelings en beautybehandelingen. Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief. Veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

DermaClinic is volop in ontwikkeling. Op verschillende locaties in het land worden nieuwe vestigingen geopend. Je krijgt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met de mogelijkheid tot het runnen van een eigen vestiging. Op dit moment werken we vanuit fijn locaties, Groningen, Zwolle, Den Haag, Utrecht en Den Bosch. Daarnaast hebben we zeven behandellocaties door het hele land.

Geïnteresseerd?

Herken je je in het profiel en wil je meer weten over deze vacature, mail dan je sollicitatiebrief met C.V. naar personeel@dermaclinic.nl.

Of reageer direct via onderstaande link

Solliciteren

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.