Voor onze kliniek in Groningen zijn we op zoek naar een enthousiaste Doktersassistent met een affiniteit voor cosmetische behandelingen.

Wat ga je doen

Naast het assisteren van onze cosmetisch artsen bij injectable behandelingen, bovenooglidcorrecties en  kleine medische verrichtingen, voer je zelfstandig diverse behandelingen uit voor huidverzorging, waaronder peelings, laserbehandelingen en bindweefselmassages. Daarbij heb je de ambitie om de verwachtingen van de cliënt te overtreffen.
Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging en informeert de cliënten over het gehele producten en dienstenpakket van DermaClinic.
Ook ondersteun je bij algemene taken die horen bij de dagelijkse praktijkvoering binnen DermaClinic. Je gaat werken in een multidisciplinair team in een ambitieuze organisatie.

Wij bieden

– Uitdagend werk binnen een jonge, dynamische en groeiende organisatie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng
– Interne opleidingen
– Afwisselende werkzaamheden en een grote mate van zelfstandigheid
– Marktconform salaris
– 25 vakantie dagen, op fulltime basis en een pensioenregeling
– Een tijdelijke aanstelling voor minimaal een half jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
– Fulltime en Parttime mogelijkheden

Jouw profiel

– Afgeronde MBO-doktersassistente (niveau 4)
– Aanvullende opleiding schoonheidsspecialist is een pre
– Minimaal 1 jaar werkervaring (geen stage)
– Affiniteit met de cosmetische geneeskunde
– Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren
– Vriendelijk, servicegericht en je creëert een gastvrije sfeer
– Commerciële instelling
– Flexibel

Over DermaClinic

DermaClinic is dé toonaangevende cosmetische kliniek van Nederland op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. De kliniek verbindt geneeskunde aan esthetiek, met een minimale toepassing van chirurgische ingrepen. We bieden een compleet aanbod in state of the art behandeltechnieken zoals injectables, ooglidcorrecties, laserbehandelingen, medische productbehandelingen, peelings en beautybehandelingen.

DermaClinic is volop in ontwikkeling. Op verschillende locaties in het land worden nieuwe vestigingen geopend. Op dit moment werken we vanuit zeven locaties, Zwolle, Utrecht, Den Haag, Groningen, Arnhem, Tilburg en Den Bosch, daarnaast hebben we diverse behandellocaties door het hele land

Geïnteresseerd?

Ben jij die leergierige en enthousiaste Doktersassistent uit de omgeving van Groningen/Overijssel die wij zoeken? Stuur dan je CV met pasfoto en sollicitatiebrief naar personeel@dermaclinic.nl.

Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je opnemen met Mirjam Slagter 085 – 112 2004 of 06-40658038