Ben jij een HBO student die op zoek is naar een leerzame, afwisselende en uitdagende stage, binnen een mooie groeiende organisatie? Wil je jezelf ontwikkelen op verschillende gebieden binnen HR en Communicatie? Ben je enthousiast en leergierig? Dan hebben wij de perfecte stageplaats voor jou.

Wat ga je doen?
Tijdens je stage ga je mij helpen bij het verder inhoudelijk ontwikkelen en implementeren van onze eigen HR App. Deze DermaClinic App is bestemd voor onboarding, training, algemene HR info en interne communicatie. Naast dit project zal je mij ook helpen met verschillende werkzaamheden op het gebied van werving, instroom, ziekteverzuim en opleiding. Kortom een leuke stage en een gaaf HR-project om je in te verdiepen en in vast te bijten! Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor een afstudeeropdracht! Wel vragen we je om minimaal 3 dagen per week mee te werken.

Wat bieden we jou?
Een leuk klein team van collega’s verspreidt over verschillende afdelingen en locaties. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie.

Enthousiast?
Herken jij je in het profiel? En lijkt je deze stageopdracht interessant? Stuur ons dan direct je CV en motivatie. Of neem contact op met Lynn Aitink op 06 43432585.