Wanneer u van plan bent om bij ons een behandeling te laten uitvoeren, komt u altijd langs voor een eerste consult. Tijdens deze kennismaking gaan we uitgebreid in op uw problemen en wensen en ontvangt u een persoonlijk behandeladvies. In overleg met u stellen we vervolgens een behandelplan op. Uiteraard krijgt u van ons een indicatie van de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Aan dit eerste consult zijn geen kosten verbonden. Voorafgaand aan het eerste consult ontvangt u van ons een anamneseformulier met enkele vragen. Het is handig om dit formulier ingevuld mee te nemen naar uw volgende afspraak.

Behandeling op de kliniek

Afhankelijk van uw behandelplan komt u één of meerdere keren naar onze kliniek. Van tevoren ontvangt u van ons een aantal leefregels, bijvoorbeeld over blootstelling aan zonlicht, scheren en epileren van de huid en het gebruik van huidproducten. Dit is belangrijk en in veel gevallen een voorwaarde voor een geslaagde behandeling. Voor de meeste behandelingen geldt dat u uw dagelijkse bezigheden direct erna kunt hervatten.

Nacontrole en vervolgtraject

Ook na uw behandeling blijven we bij u betrokken. We vragen u meestal om na enkele weken terug te komen voor controle. We horen tijdens dit consult graag hoe het u na de behandeling is vergaan en beoordelen samen met u het resultaat van de behandeling. Afhankelijk van het probleem en de behandelmethode kan een vervolgbehandeling nodig zijn voor het gewenste resultaat. Tijdens dit consult bepalen we de beste vervolgstap.