BeautyCollege Actie

Gratis gezichtsanalyse + advies
door één van onze cosmetisch artsen

In dit gratis consult van 30 minuten, doen wij er echt alles aan om je van goed advies te voorzien. Hoe ziet ons aanbod er uit?

Koffie & ontvangst
Je wordt ontvangen door één van onze medewerkers. Na een lekkere kop koffie of thee brengen we je naar een aparte ruimte waar we een foto van je gezicht gaan maken. De foto wordt direct (vertrouwelijk) in je persoonlijke dossier opgeslagen.

Foto & analyse
Vervolgens ontmoet je één van onze cosmetische artsen. In een persoonlijk gesprek kan je aangeven waarom je gekomen bent en wat je eventuele wensen en vragen zijn. Na dit gesprek nodigt de arts je uit om in de behandelstoel plaats te nemen voor een uitgebreide gezichtsanalyse.

Advies
Door samen in de spiegel te kijken kan de arts je adviseren én laten zien wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van jouw wens of vraag.

De intake

Welke behandeling is geschikt voor jou?
De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak vrijblijvend een afspraak of laat je terugbellen door één van onze specialisten.

  • Boek een afspraak
  • Stel een vraag

Wendy (49) kreeg live injectables tijdens DermaClinic-event BeautyCollege vorig jaar oktober.

Wendy’s verhaal
“Dit jaar word ik vijftig, maar mijn gevoelsleeftijd is begin veertig. Zo wil ik er dus ook graag uitzien als ik in de spiegel kijk. Ik hoef niet een evenbeeld te worden van mijn nichtje van in de twintig. Nee, ik ga voor een natuurlijk en fris resultaat. Even die scherpe trekken verzachten.

verder lezen

Als je me tien jaar geleden had gezegd dat ik injectables zou nemen, had ik je uitgelachen. Ouder worden heeft toch z’n mooie kanten? En dat vind ik nog steeds. Maar sinds een tijdje spookte het toch steeds vaker door mijn hoofd: zal ik..?

Eigenlijk ben ik heel tevreden met mezelf, alleen stoor ik me vooral aan de fronsrimpel in mijn voorhoofd. Die maakt me heel bewust van mezelf. Als ik in gesprek ben met anderen kom ik automatisch in mijn ‘denkmodus’, dan weet ik dat die rimpel zichtbaar is en me een boze uitdrukking geeft. Een kennis bracht mij op het spoor van DermaClinic. Na eigen research, zoals een kijkje op de website en een gesprek met één van hun professionals, kreeg ik een goed gevoel bij deze kliniek. En dat vertrouwen is nodig, want het gaat wel om mijn gezicht.

Inmiddels is de behandeling achter de rug en ben ik heel blij en tevreden met het resultaat. Direct al na de behandeling zag je ook al het mooie resultaat. Tijdens en de periode achteraf heb ik geen klachten of pijn gehad. Ik heb de natuurlijke en frisse uitstraling terug waar ik naar op zoek was.”

Wil je net als Wendy een gratis gezichtsanalyse + advies door één van onze cosmetisch artsen? Maak een afspraak om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Boek een afspraak

De voordelen van DermaClinic

  • 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Binnenkort openen wij hier onze nieuwe cosmetische kliniek

Stationsweg 12, Den Bosch

Plan nu je eerste gratis afspraak!

Gratis afspraakYes! Onze cosmetische kliniek is geopend.

Maliebaan 81, Utrecht

Plan nu je (eerste) gratis afspraak!

Gratis afspraakYes! Onze cosmetische kliniek is geopend.

Benoordenhoutseweg 22, Den Haag

Plan nu je (eerste) gratis afspraak!

Gratis afspraakBinnenkort openen wij hier onze nieuwe cosmetische kliniek

Ir. J. P. Van Muijlwijkstraat 2, Arnhem

Plan nu je eerste gratis afspraak!

Gratis afspraakBinnenkort openen wij hier onze nieuwe cosmetische kliniek

Spoorlaan 398, Tilburg

Plan nu je eerste gratis afspraak!

Gratis afspraak