Laserbhandelingen bij DermaClinic

Laserbehandelingen

Bij DermaClinic gebruiken we medische lasers waardoor de kracht vele malen groter is dan reguliere IPL en laserapparaten. Dit houdt in dat wij in een behandeling heel effectief kunnen werken. Hierdoor zijn er over het algemeen minder behandelingen nodig dan bij niet medische ipl- en laserapparaten. Vaak combineren we verschillende lasers met verschillende golflengtes in één behandeling. Hierdoor kunnen we zowel de oppervlakkige als de diepere lagen van de huid behandelen. Bekijk al onze laserbehandelingen.

Hoogopgeleide huidtherapeuten van DermaClinic

Het is van het grootste belang dat IPL- en laserbehandelingen door goed opgeleide huidtherapeuten en specialisten uitgevoerd worden. Bij onjuiste toepassing van IPL en Laser kunnen er ernstige complicaties optreden met blijvende gevolgen. Niet voor niets is goedkoop vaak duurkoop. Ons medisch geschoold persoonlijk is optimaal getraind en aantoonbaar vakbekwaam. Alle behandelingen worden uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van een arts of huidtherapeute. Uw veiligheid en het resultaat staan bij al onze behandelingen voorop. Dit is ook de reden dat wij uitsluitend werken met medisch apparatuur, met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden en met wetenschappelijk bewezen resultaten. Dit is een cruciaal verschil met veel apparaten welke u in enkele andere praktijken terugvindt.

Laserspecialist op 7 locaties

DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen met laser. Daarnaast hebben we lasers die nagenoeg pijnloos permanent ontharen. Onze kliniek is gevestigd op 7 locatie’s en altijd goed bereikbaar. DermaClinic richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Wilt u weten welke behandeling geschikt is voor u?

Maak vrijblijvend een afspraak of laat u terugbellen door één van onze specialisten.

  • Boek online
  • Ik heb een vraag

De voordelen van DermaClinic

  • 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat