Stel je eens voor… 24 uur per dag een stralende oogopslag zonder daar tijd aan kwijt te zijn. Where can I sign up?! Denk jij hier hetzelfde over dan weet ik zeker dat permanente make-up ook de oplossing is voor jou!   

Permanente make-up op de wenkbrauwen en oogleden is voor de één ideaal om tijd in de ochtend te besparen, terwijl het voor de ander een prettige oplossing is voor weinig haargroei of kale plekjes in de wenkbrauwen. Ook perfect voor tijdens het zwemmen, sporten of in de sauna! Welke reden je ook hebt, DermaClinic werkt uitsluitend met pigmenten en apparatuur van hoge kwaliteit die veilig en zeer duurzaam zijn. Bij ons ben je verzekerd van een resultaat dat past bij jouw gezicht en karakter. Dat geeft een vertrouwd gevoel, ook op de lange termijn. 

Powder Brows

Mooie, volle wenkbrauwen waar je geen omkijken meer naar hebt. Powder Brows is een permanente make-up techniek die geschikt is voor alle huidtypes en, in tegenstelling tot het tatoeëren van wenkbrauwen, na een bepaalde tijd weer vervaagd. De kleurpigmenten worden namelijk oppervlakkiger ingebracht dan bij een tatoeage. Het voordeel hiervan is dat je niet je hele leven vast hoeft te zitten aan dezelfde wenkbrauwvorm. Daarnaast zijn de pigmenten zo natuurlijk mogelijk, waardoor het lichaam deze zelf kan uitstoten.

Hoe gaat de behandeling? 

Door middel van flinterdunne naaldjes wordt pigment in de huid aangebracht en brengen onze ervaren huidtherapeuten vorm, contour, kleur en structuur aan de wenkbrauwen aan. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Dit creëert een vollere en natuurlijke wenkbrauw. Gemiddeld duurt de behandeling 1,5 tot 2 uur. 

Nabehandeling Powder Brows 

Een eerste nabehandeling is noodzakelijk. Zonder bijwerking van de wenkbrauwen zullen de Powder Brows maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt namelijk tot 70 procent van de Powder Brows, na het bijwerken vervaagt 30 procent waardoor je uiteindelijk natuurlijke Powder Brows hebt. De huid moet zich vaak nog herstellen. Na dit herstel is het eindresultaat 60% lichter dan vlak na het opbrengen.  

Na de behandeling ontvang je nazorginstructies. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de Powder Brows en hebben een groot effect op het behoud van het resultaat. Zorg dus dat je de nazorginstructies goed naleeft!  

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan kort (6 maanden) zijn als je een zeer vette huid hebt, erg blond bent, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren. Maar kan wel tot 24 maanden duren bij een hele droge huid.  

Wanneer je de stap naar permanente make-up nog te groot vindt, dan zijn Henna Brows een goed alternatief. Henna Brows zijn in tegenstelling tot Powder Brows tijdelijk en kunnen tot 6 weken blijven zitten.

Infralash Eyeliner 

De Infralash is een permanente make-up behandeling met een natuurlijk effect. Tijdens deze behandeling wordt voorzichtig een subtiel lijntje tussen de wimperrand geplaatst. Je oogopslag krijgt hierdoor direct een enorme boost. 

Voordelen 

  • Geen tatoeage maar permanente make-up 
  • Bijna geen nazorg 
  • 14 tot 24 maanden plezier van 
  • Nooit meer eerder opstaan voor het bijtekenen van jouw eyeliner! 
  • Direct een sprekende oogopslag

Hoe permanent is PMU eigenlijk? Dit lees je in deze blog.

Specialist in SPMU 

DermaClinic is gespecialiseerd in het verbeteren en herstellen van de uitstraling van uw gezicht. Zo kunnen wij asymmetrie verzachten door middel van permanente make-up. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve methodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw gezicht en huid? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult. 

 PMU verwijderen 

Het laten zetten van semi – permanente of permanente make-up (PMU) is voor veel mensen een prachtige oplossing. Toch kan het voorkomen dat je niet (meer) tevreden bent met het resultaat. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we (semi)-permanente make-up bij de wenkbrauwen veilig verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. Lees hier meer over deze behandeling.