Een ontspannende gezichtsbehandeling of net een hele effectieve huidbehandeling of mooie make-up? Bij de schoonheidsspecialist van DermaClinic kunt u terecht voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen voor mannen en vrouwen. Expertise, service en eerlijk advies komen hier samen.

Onze schoonheidsspecialisten hebben veel ervaring in het behandelen en verzorgen van de huid. U kunt bij de schoonheidssalon terecht voor een ontspannende behandeling, maar ook voor de aanpak van een huidprobleem. De behandelingen zorgen voor een gezonde huid die weer straalt.

Onderdeel van DermaClinic
De DermaClinic Schoonheidssalon is onderdeel van DermaClinic, dé toonaangevende kliniek voor huidverjonging en huidverbetering in Nederland. De cosmetisch artsen en huidtherapeuten van DermaClinic ondersteunen de schoonheidsspecialisten in hun werk. Daarnaast maken we in de salon gebruik van de (medische) apparatuur van DermaClinic.

Hierdoor is het voor u mogelijk om bij DermaClinic gebruik te maken van unieke huidbehandelingen die geen enkele andere schoonheidssalon aanbiedt. De combinatie van actuele kennis en moderne apparatuur biedt u de zekerheid van een huidbehandeling met resultaat.