Sophie Mailly werkt als schoonheidsspecialist op onze vestiging in Den Haag en is binnen DermaClinic doorgegroeid als Hair Technician. Ze heeft al meer dan tien jaar ervaring als schoonheidsspecialist waarvan ze grotendeels werkzaam is geweest in privéklinieken gericht op huidverbetering. Haar waardering haalt zij uit het opbouwen van een persoonlijke band met haar klanten. Ze is o.a. gespecialiseerd in het corrigeren van asymmetrie in het gezicht door middel van permanente make-up en haartransplantaties.

Van schoonheidsspecialist naar Hair Technician

“Ik ben heel erg dankbaar dat ik binnen DermaClinic de kans heb gekregen om mij te ontwikkelen als Hair Technician. Samen met mijn collega’s Robin (cosmetisch arts) en Anouk (schoonheidsspecialist) zijn we naar Spanje afgereisd om van ervaringsdeskundigen alles over haartransplantaties te mogen leren.

Voordat we naar Spanje gingen had ik mij al verdiept in haartransplantaties, maar dan weet je nog niet hoe je het gaat vinden en hoe je het gaat ervaren. Wat ik zag op filmpjes of hoorde van andere technicians, leek het wel echt bij mijn interesses te passen! Ik hou van priegelen, heel nauwkeurig werken en vooral focussen op mijn werk. Dit ben ik namelijk als schoonheidsspecialist al gewend met bijvoorbeeld het tatoeëren van wenkbrauwen en eyeliner bij cliënten.

De eerste dag was ik toch best zenuwachtig, maar gelukkig werden we vanaf dag 1 opgenomen in een heel warm team onder leiding van Dr. Panno. Zijn vrouw die ook al 15 jaar ervaring heeft als technician heeft ons stap voor stap meegenomen in het gehele proces van een haartransplantatie. Vanaf het begin dat een cliënt binnenkomt tot het eind van de behandeling en zij de cliënt begeleiden naar de auto.

Zo verliepen alle dagen dat we in Spanje verbleven. Stap voor stap werden wij meegenomen in het proces. Ik vond het echt fantastisch en ik wilde meteen ook iedere dag alle handelingen gaan uitvoeren. Mijn handen gingen ervan jeuken!

Ook is de ervaring in Spanje voor de teambuilding heel goed geweest. We bouwden meteen een band op in Marbella. Dit vond ik heel fijn en inmiddels hebben wij ook twee nieuwe, hele ervaren collega’s mogen verwelkomen in het haartransplantatie team. Met dit team hebben wij al meerdere haartransplantaties mogen uitvoeren in Utrecht en nog altijd stap ik ‘s ochtends enthousiast mijn bed uit!

Ik kan voor 200% zeggen dat deze nieuwe functie en titel als Hair Technician precies bij mij past!” – Sophie, een hele enthousiaste Hair Technician

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Den Haag