Beautyavond Botox & Fillers en huidtherapie in Rijswijk drukbezocht

DermaClinic en Polikliniek de Blaak slaan de handen ineen. DermaClinic zal de Botox- & Filler behandelingen op de locaties Rijswijk en Tilburg gaan verzorgen voor Polikliniek de Blaak. Om de samenwerking te introduceren werd een Beautyavond in Rijswijk georganiseerd.

Deze drukbezochte Beautyavond Botox, Fillers en huidtherapie in Rijswijk is bijzonder succesvol verlopen. Alle stoelen waren bezet toen Dr. Shai Rambaran (Cosmetisch arts DermaClinic) en Ageeth van der Veen (Account Manager DermaClinic) van start gingen met een presentatie over Botox en Fillers. Gedurende de presentatie kwamen de verschillen tussen Botox en Fillers aan bod, en ook de mogelijkheden en toepassingen. Vooral de serie voor- en nafoto’s sprak tot de verbeelding en zorgde ervoor dat er een leuk gesprek ontstond tussen de bezoekers en het presentatieteam. Nadat alle vragen over Botox en Fillers beantwoord waren was het tijd voor huidtherapeuten Deborah van der Heiden en Gulsum Tas van Polikliniek de Blaak met een toelichting over de mogelijkheden van huidtherapie voor het verbeteren en verjongen van de huid. 

Na de presentatie kon iedereen nog even terecht voor een persoonlijk consult bij Dr. Rambaran of een van de huidtherapeuten en werd er met een hapje en een drankje nagepraat over alle informatie die er was verstrekt. Natuurlijk kregen de gasten een Goodiebag met mooie aanbiedingen mee naar huis.

De eerstvolgende Beautyavond zal plaatsvinden in Tilburg op 23 maart. 

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche