• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Beenvaten

Oppervlakkige beenvaten, ook wel berkentakjes of bezemreiser genoemd, zijn kleinere vaatjes op de benen of voeten. De vaatjes zijn vaak paars-blauwig of rood van kleur. Deze vaten geven geen fysieke klachten, maar worden wel vaak als storend ervaren. In veel gevallen is vaatwandverslapping de oorzaak. Er is een erfelijke factor, maar zichtbare beenvaten kunnen ook ontstaan na een zwangerschap of bij staande beroepen. Het is verstandig de beenvaatjes tijdig te behandelen. De behandeling gaat snel en u hoeft geen steunkousen te dragen. Bij niet behandelen bestaat de kans dat de zichtbare adertjes groter en dikker worden.

Egale benen zonder zichtbare beenvaten

In veel gevallen is vaatwand verslapping de oorzaak van zichtbare beenvaatjes. Vaak is er sprake van een erfelijke factor. Zichtbare beenvaten kunnen ook ontstaan na een zwangerschap of bij staande beroepen. Onze medische laserbehandeling bij beenvaten is veilig en werkt heel precies op de plekken waar de vaatjes zich bevinden. De laserenergie beschadigt de eiwitstructuur van de vaatwanden waardoor deze afbreekt. Het lichaam voert deze afvalstoffen vervolgens zelf af. Na de behandeling heeft u tijdelijk last van lichte roodheid. In een enkel geval ontstaat er een zwelling of blauwe plek; dit is altijd onschuldig van aard. De behandeling van rode, oppervlakkige vaten is bijna pijnloos en u heeft dan ook geen verdoving nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte en hoeveelheid van de vaten.

Specialist in behandeling van rode beenvaten

DermaClinic is gespecialiseerd in het verminderen van huidproblemen, zoals rode, oppervlakkige beenvaten. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw zichtbare beenvaten? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Afspraak maken
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen