• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Cellulite

Cellulite is wordt vaak als storend ervaren en kan u erg onzeker maken. Onze behandeling tegen cellulite vermindert uw putjes en bobbeltjes. Uw huid wordt weer strakker en gladder. Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is een typisch vrouwelijk verschijnsel dat ontstaat als gevolg van verschillen in de manier waarop vet, spier- en bindweefsel verdeeld zijn in de huid van mannen en vrouwen. Cellulite is doorgaans lastig te verminderen. Dure crèmes die u geweldige resultaten beloven werken niet. Onze wél effectieve behandeling van cellulite is ook op de lange termijn een goede investering.

Ultrasoundgolven en radiofrequentie tegen cellulite

Met onze medische behandeling van cellulite door middel van ultrasoundgolven verwarmen we plaatselijk het onderhuids vetweefsel. Hierdoor breekt een gedeelte van uw vetcellen af. Uw lichaam voert de afvalstoffen van deze behandeling zelf af. De radiofrequentie zorgt bovendien voor huidverstrakking van het onderhuids bindweefsel van de behandelde zone. Dat geeft de behandeling een natuurlijk karakter. Onze behandeling is zeer effectief tegen cellulite, ook op de lange termijn.

Specialist in het verminderen van cellulite

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen van lichaamscontouren, bijvoorbeeld door het verminderen van cellulite. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw lichaam? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Lees verder Lees minder
Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Afspraak maken
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen