• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Gesprongen adertjes

Rode, gesprongen adertjes, ook wel spider naevi of spinnetjes genoemd, zijn ongevaarlijk maar worden door veel mensen als ontsierend ervaren. De gesprongen adertjes in uw gezicht kunnen u onzeker maken. Deze adertjes ontstaan door een plaatselijke verwijding van een klein haarvaatje, waardoor een rode kern met uitlopers zichtbaar wordt. Deze rode spinnetjes zijn eenvoudig en snel te behandelen door slechts enkele behandelingen met laser of IPL. Soms is er sprake van een netwerk aan rode bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gezicht. Dit wordt ook wel couperose genoemd.

Medische behandeling van rode spinnetjes

Onze medische behandeling met laser of IPL helpt u eenvoudig af van spinnetjes in het gezicht. Tijdens de behandeling wordt de vaatwand van het spinnetje gecontroleerd beschadigd, waardoor het lichaam zelf aan de slag gaat om het spinnetje op te ruimen. Een behandeling met laser of IPL is nagenoeg pijnloos; u heeft voor deze behandeling dan ook geen verdoving nodig. U voelt slechts wat warme prikjes op de plek van behandeling. Vaak heeft u slechts 1 of 2 behandelingen nodig om een einde te maken aan de rode spinnetjes in uw gezicht.

Specialist in behandeling van gesprongen adertjes

DermaClinic is gespecialiseerd in de behandeling van huidproblemen, zoals gesprongen adertjes. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen