• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Handen

De huid van uw handen wordt naarmate u ouder wordt dunner en begint te rimpelen, bloedvaten en pezen worden meer zichtbaar en misschien heeft u zelfs pigmentvlekjes. Omdat u uw handen de hele dag gebruikt, valt uw oog steeds op deze storende elementen; mogelijk voelt het zelfs alsof uw handen niet meer bij u passen. Onze medische behandelingen voor handverjonging geeft uw handen een verzorgde en gezonde uitstraling.

Handen zonder pigmentvlekjes en rimpels

De medische producten van ZO Medical werken actief aan het herstel van de huid en vernieuwen de huid van binnenuit. Pigmentvlekken en rimpeltjes op uw handen verminderen. Uw huid ziet er gladder uit en is mooi egaal van kleur. Direct resultaat bij pigmentvlekken hebt u met onze IPL-behandeling. De lichtflitsen uit dit IPL-apparaat absorberen de ophoping van pigmentkorrels die de vlek veroorzaken. Zo verpulvert het melanine dat in de pigmentcel aanwezig is. Het lichaam voert deze verkleuring daarna af. Hierdoor krijgen de handen een egale kleur.

Specialist in huidverjonging

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen en verjongen van de huid, bijvoorbeeld van uw handen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw handen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen