• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Kin en kaaklijn

Omdat het volume van uw onderkaak met het verstrijken van de jaren afneemt, krijgen uw kin en onderkaak minder steun. Een ingevallen kin en een verslapte kaaklijn leiden tot hangende mondhoeken en een sombere blik. Ook al voelt u zich goed, uw gezicht heeft een ontevreden uitstraling. Onze behandeling met injectables en ultrasound met radiofrequentie geeft u de gezichtscontouren die passen bij wie u werkelijk bent.

Kin en kaaklijn herstellen met fillers

Een medische behandeling met fillers is heel effectief tegen een verslapte kaaklijn en ingevallen kin. De fillers vullen de ruimte die is ontstaan door het slinken van de onderkaak. Hierdoor krijgt uw kin weer meer volume. Door het vullen van de jukbeenboog en de wangen, wordt het gezicht gelift. Zo komt het accent weer boven in uw gezicht te liggen. Een ingevallen kin en huidverslapping rond de kaken gaan vaak samen met marionetlijnen, diepe plooien die van uw mondhoek naar uw kaaklijn lopen. Ook deze dieptes zijn goed te behandelen met fillers.

Aanvullend resultaat met Botox en ultrasoundgolven

Met onze ultrasound- en radiofrequentiebehandeling kunnen we uw kaaklijn weer verstrakken. De ultrasoundgolven van de Accent Ultra V dringen door de huid om plaatselijke vetophopingen te verminderen, waarbij de radiofrequentie zorgt voor huidverstrakking van de behandelde zone. Een lijntje in de kin, in de vorm van een halve maan, ontstaat doordat u uw kinspier onbewust aanspant. Hierdoor kan ook een onrustige en cellulite-achtige huid rond de kin ontstaan. Botox laat de kinspier ontspannen waardoor het lijntje verdwijnt.

Specialist in het herstellen van kin en kaaklijn

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen van lichaamscontouren, zoals de kin en de kaaklijn. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen