• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Rimpels bovenlip

Door verticale lijntjes rond de mondrand, is uw liplijn minder strak. U kunt deze liplijn corrigeren door de rimpels in uw bovenlip te laten verminderen. Een vaak gekozen medische oplossing voor het verzachten van rimpels in de bovenlip is het injecteren van fillers en/of Botox. Ook met de medische producten van ZO Medical of laserbehandelingen kunnen goede resultaten worden behaald.

Fillers en Botox

Om de rimpels bij uw bovenlip te verminderen, kunnen we de lipcontouren van de bovenlip injecteren met fillers. Hierdoor zijn de randen van uw lippen steviger. De huid staat plaatselijk een heel klein beetje onder spanning, waardoor rimpels verminderen. Een behandeling met fillers voorkomt ook dat de rimpels op uw bovenlip verergeren. Soms kiezen we voor een combinatie met Botox. Een kleine dosering Botox ontspant de spiertjes die ervoor zorgen dat de lijntjes en rimpels rond de mond ontstaan.

ZO Medical van dr. Obagi

De medische producten van ZO Medical (Obagi) verbeteren de kwaliteit van de huid rond uw mond. De rimpels rond uw mond verminderen drastisch. De behandeling is nog succesvoller als u deze combineert met een medische peeling.

Laserbandeling

Een andere mogelijkheid bij rimpels in de bovenlip is een laserbehandeling. Door deze medische behandeling wordt de huid enigszins beschadigd, waardoor er diverse herstelmechanismen in gang worden gezet. De huid wordt gestimuleerd om collageen en elastinevezels aan te maken waardoor deze gladder, steviger en soepeler wordt.

Specialist in het verminderen van rimpels

DermaClinic is gespecialiseerd in het verminderen van rimpels in bijvoorbeeld de bovenlip. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw rimpels? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen