• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Rimpels

Rimpels horen bij de eerste tekenen van het ouder worden. Ze kunnen ervoor zorgen dat u zichzelf niet meer herkent in uw spiegelbeeld. Met injectables, ZO Medical en laserbehandelingen kunnen we uw rimpels verzachten en verminderen.

Fillers en Botox verzachten rimpels

Botox en fillers herstellen uw huid op een manier die zeer natuurlijk oogt. Door fillers te injecteren, brengen we het volume terug in uw huid. Er ontstaan strakkere contouren in uw gezicht en rimpels worden minder zichtbaar. Botox zorgt voor meer ontspanning in uw gezicht, doordat de actieve spieren die rimpels veroorzaken tijdelijk geen werking hebben. Hierdoor komt de huid tot rust en worden de rimpels zachter.

ZO Medical en laser effectief tegen rimpels van binnenuit

Als aanvulling op òf als alternatief voor injectables kunt u kiezen voor ZO Medical of een behandeling met laser of ultrasoundgolven en radiofrequentie. De medische productlijn van dr. Obagi (ZO Medical) verjongt uw huid van binnenuit en is zeer effectief tegen rimpels en huidverslapping. Een behandeling met fractional laser activeert de huidvernieuwing en stimuleert hierdoor ook de aanmaak van collageen. Door een stevige en elastische huid krijgen beginnende rimpels minder kans.

Specialist in behandeling van rimpels

DermaClinic is gespecialiseerd in het verminderen en verzachten van rimpels. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen