• 20 behandellocaties in Nederland
  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Jaarlijks meer dan 15.000 behandelingen
  • Natuurlijk resultaat

Rosacea

Wat is Rosacea

Rosacea is een chronische huidziekte die zich vaak uit op volwassen leeftijd. Veel voorkomende kenmerken van rosacea zijn blozen, roodheid, bultjes (papels), puistjes (pustels) en gesprongen bloedvaatjes (couperose). Deze kenmerken uiten zich vaak op de neus, wangen, kin en soms op het voorhoofd. De oorzaak van rosacea is niet bekend; mogelijk is het genetisch bepaald.

Rosacea behandeling

Rosacea wordt vaak als ontsierend ervaren. Omdat rosacea een medisch huidziekte is, is een goede behandeling essentieel. Om de huid weer gezond te maken, kunnen we de rosacea behandelen met de bewezen producten van C-ME. De medische stoffen kunnen dieper in de huid dringen dan een gemiddelde rosacea creme en pakken hierdoor de rosacea echt aan. Hierdoor wordt de huid gezonder en verminderen uw klachten. De producten worden in een voorgeschreven volgorde gebruikt. In een persoonlijk (online) consult legt de huidtherapeut uit wat voor u de beste routine is. Rosacea gaat vaak gepaard met gesprongen vaatjes in het gezicht, ook wel couperose genoemd. De vaatjes zijn medeverantwoordelijk voor de roodheid. Afhankelijk van de ernst en symptomen van de rosacea zal uw medisch specialist een behandelplan voor u opstellen, waarbij ook IPL-behandeling toegepast kan worden.

Natuurlijke behandeling rosacea

Natuurlijk kunt u ook zelf iets doen Zoals het vermijden van:

–       Zonlicht (overmatig)

–       Veel stress

–       Teveel Alcohol

Alles wat de circulatie in hals en gelaat kan versterken door histamine kan ook een ‘rosacea-flush’ (roodheid en blozen) uitlokken. Naast gezonde voeding adviseren wij supplementen voor een optimale huidbescherming om de huid van binnen uit te ondersteunen.

Wilt u advies? Dat kan! Tijdens een gratis consult met een van onze huidtherapeuten.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Maak direct een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Boek online
Ik heb een vraag
Gratis consult aanvragen

Behandelingen