Zorgen dat mensen weer blij zijn met hun uiterlijk, dat is de missie van DermaClinic. DermaClinic, dé toonaangevende kliniek voor huidverbetering en verjonging, is op zoek naar een enthousiaste marketingmedewerker. Jouw missie is om DermaClinic in al haar goede facetten nog beter bekend te maken aan heel Nederland en van onze cliënten enthousiaste ambassadeurs te maken.

Jouw  standplaats is Utrecht maar je bent ook bereid te af en toe naar een andere vestiging te reizen.

Wat ga je doen

Samen met de Manager marketing & PR ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van ons strategisch marketing- en communicatieplan en de inzet en optimalisatie van onze social media en andere marketinguitingen.

Dit doe je door

  • precies te weten wat een klant beweegt om te kiezen voor DermaClinic en dit te vertalen naar aansprekende content
  • creëren van content
  • onze social mediakanalen te onderhouden
  • concepten verder uit te werken in commerciële, creatieve uitingen die passen binnen onze huisstijl (denk aan mailings, bannercampagnes en instore middelen)
  • verschillende projecten met korte deadlines georganiseerd te managen, waarbij je jouw oog voor detail en kwaliteit laat spreken
  • ad-hoc aanvragen met beperkte input binnen zeer korte tijd om te zetten naar pakkende marketinguitingen
  • nauw samen te werken met onze Manager Marketing & PR  en deel uit te maken van ons team
  • nauw samen te werken met onze daarvoor aangehaakte externe partijen en daar een goede gesprekspartner voor te zijn
  • gevoel te hebben voor zowel marketing als corporate communicatie, en tegelijkertijd niet terug te schrikken voor hands-on vormgeving

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding en ervaring. Je bent creatief, enthousiast en je laat jouw liefde voor marketing, vormgeving en content effectief bijdragen aan de groeiambitie van DermaClinic. Daarnaast ben je een teamspeler en stressbestendig; je kunt juist onder druk goed en nauwkeurig werken. Je draagt actief passende ideeën aan en vind het niet erg om de handen uit de mouwen te steken. Als onderdeel van de organisatie weet jij wanneer je niet alleen de potentiele cliënten moet verleiden maar ook intern moet communiceren.

Wij bieden:

Wij bieden je een contract voor 32 uur. Je gaat werken in een uitdagende functie met een ambitieuze uitdaging in een sterk groeiende branche. Je hebt een uitdagend en vol speelveld als het gaat om samenwerkingspartners, zowel intern als extern, en door de pioniersrol die DermaClinic met de landelijke opschaling inneemt is er volop mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen.

Over Dermaclinic

DermaClinic is dé toonaangevende cosmetische kliniek van Nederland op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. We verbinden geneeskunde aan esthetiek met minimale toepassing van chirurgische ingrepen. Ons team van bekwame en goed opgeleide artsen specialisten biedt een compleet aanbod van state of the art behandeltechnieken zoals injectables, ooglidcorrecties, laserbehandelingen, medische productbehandelingen, peelings en beautybehandelingen.

Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief. Veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

DermaClinic is volop in ontwikkeling. Op verschillende locaties in het land worden nieuwe vestigingen geopend. Je krijgt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Op dit moment werken we nog vanuit twee locaties, Zwolle en Groningen, daarnaast hebben we diverse behandellocaties door het hele land.

Geïnteresseerd

Herken je je in het profiel en wil je meer weten over deze vacature, dan kun je opnemen met Miranda de Jong 06-22055266.
Direct reageren kan ook. Mail je sollicitatiebrief met CV naar personeel@dermaclinic.nl.