Speciaal voor Lourens selecteerde Dr. Catharina Meijer van DermaClinic de beste behandelingen en producten voor een stralende zomer!

Mooi & beschermd
Sunforgettable van Colorescience is een ultra lichte gezichtspoeder op basis van natuurlijke mineralen. Door de toegevoegde hoge UVA en UVB bescherming wordt uw huid optimaal beschermd tegen huidveroudering door de zon. Deze ‘zonnebrandcrème in poedervorm’ bevat geen synthetische en chemische stoffen die de huid kunnen irriteren en kunt u daarom zelfs na een behandeling veilig gebruiken. Het zorgt voor een mooie matte finish en camoufleert pigmentvlekken en andere oneffenheden, zonder de huid af te sluiten. De poeder zit in een handige verpakking en is verkrijgbaar in diverse tinten. Prijs: € 61,95.

Strandklaar
Een buikje dat maar niet wil verdwijnen, slappe bovenarmen of last van cellulite? Ook al eet u nog zo gezond en doet u aan sport, sommige probleemzones blijken hardnekkig. Een aantal behandelingen met de Alma Accent Ultra kan dan uitkomst bieden. De resultaten zijn inmiddels verbluffend. Door de combinatie van ultrasound en radiofrequentie worden vetophopingen verwijdert én wordt daarnaast de huid verstevigd. Dit revolutionaire apparaat is tot nu toe het beste alternatief voor chirurgische ingrepen.
Prijs: vanaf € 75,–.

Mini botox
Botox (botulinetoxine) wordt gebruikt om rimpels die door spierbeweging ontstaan te verminderen. Bij een botox-behandeling is het van groot belang dat deze uiterst secuur wordt uitgevoerd, zodat uniet bang hoeft te zijn dat uw hele mimiek verdwijnt. Met een zogenaamde ‘mini-botox’ gebruiken we een hele lichte dosering die met kleine en oppervlakkige injecties wordt ingebracht. Deze behandeling leent zich perfect voor rimpeltjesrondom de ogen, die onder andere ontstaan door het dichtknijpen tegen de zon.
Prijs: € 125,–.

Dr. Catharina Meijer, arts-directeur bij DermaClinic

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche