Acne is een veel voorkomende huidaandoening die zich uit in ontstekingen rondom de huid van de talgklierfollikels. Acne kan ontstaan door verschillende factoren zoals hormonen, verhoogde talgafscheiding en verhoorning van de huid. Ook invloeden van buitenaf, zoals het gebruik van verkeerde make-up of cosmetica, hebben een negatieve invloed op uw acne. Wij helpen u van uw acne af met een persoonlijk acne behandelplan

Verschillende soorten acne

Acne is te onderscheiden in veel verschillende soorten. De meest voorkomende kenmerken zijn de zogenaamde comedonen of mee-eters. De open comedonen (‘blackheads’) zijn vaak donker of zwart van kleur. Bij gesloten comedonen (‘whiteheads’) is de follikelopening volledig afgesloten, waardoor het talg zich gaat ophopen en er witte bultjes zichtbaar worden. Wanneer een gesloten comedoon ontstoken raakt, ontstaat er een puistje. Vaak kleurt de huid rondom het puistje rood (erytheem). Bij zwaardere vormen van acne kunnen er pijnlijke infiltraten en bobbels ontstaan. Vaak zorgen deze voor acnelittekens.

Persoonlijk behandelplan tegen acne

Omdat er zoveel soorten acne zijn, stellen we altijd een persoonlijk en individueel behandelplan voor u op. Onze medisch specialisten kijken naar de oorzaak, de soort en ernst van uw acne. Op basis van deze informatie stellen wij een behandelplan op voor een gezonde huid zonder acne en onzuiverheden. In veel gevallen maken we voor de behandeling van acne gebruik van de producten van C-ME Skincare. Vaak adviseren we daarnaast ondersteunende behandelingen, zoals de Dermapen en medische peelings. Om uw huid na de behandeling in conditie te houden, kan uw medisch specialist verzorgingsproducten van ZO Skin Health adviseren.

Verbeter uw huid van binnenuit

De medisch werkzame stoffen in C-ME Skincare dringen diep door in de huid en verbeteren uw huid in de diepere lagen. De actieve werkstoffen stimuleren uw huid bij de aanmaak van nieuwe en gezonde huidcellen. Uw huid maakt tijdens deze behandeling een aantoonbare transformatie door. U voelt dat uw huid tijdens dit proces steeds gladder en gaver wordt en ziet dat de acne verdwijnt. Na de transformatie is uw huid weer stralend en vrij van onzuiverheden. U voert de behandeling voor een groot deel thuis uit, onder begeleiding van uw medisch specialist.

Specialist in behandeling van acne

DermaClinic is gespecialiseerd in de behandeling van huidproblemen, zoals acne. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Huidverbetering