Ontsierende littekens, putjes en oneffenheden: de sporen van acne zijn vaak lang nadat puistjes zijn verdwenen nog zichtbaar. Onze behandelingen tegen acnelittekens verminderen het littekenweefsel, de roodheid en egaliseren uw huid. Afhankelijk van de hevigheid en diepte van de littekens passen we verschillende medische behandelingen toe om uw acnelittekens te verminderen.

Acnelittekens verminderen met C-ME

Acnelittekens gaan vaak gepaard met roodheid, vlekjes en pigmentverschuivingen. Om acnelittekens te verminderen kunnen de producten van C-ME worden ingezet. De producten van C-ME zorgen ervoor dat de huid zich van binnenuit vernieuwt. Hierdoor ontstaat een nieuwe, gezonde huidlaag. De acnelittekens worden steeds zachter en verdwijnen langzaam. Een bijkomend voordeel van deze behandeling is dat uw gehele huid en huidconditie verbetert. In combinatie met peelings krijgt uw huid een extra stimulans om te vernieuwen en hiermee de littekens te herstellen. De Skintech Easy TCA Pain Control Peel stimuleert celvernieuwing en verwijderd dode huidcellen.

Acnelittekens verminderen met laser

Met onze medische laserbehandelingen tegen acnelittekens maken we uw huid zo egaal en glad mogelijk. Met de fractional erbium laser verdampen we een flinterdun laagje van de huid en worden er microscopische openingen gemaakt in het huidoppervlak. De laserenergie dringt diep in het huidoppervlak, verwarmt de collageenvezels en maakt deze elastischer en steviger. Tevens worden de onderliggende huidlagen gestimuleerd om te vernieuwen. Hierdoor krijgt de huid een gladder oppervlak. Voor diepere acnelittekens kiezen we voor een intensere lasertechniek, skin remodeling. Soms worden verschillende lasertechnieken met elkaar gecombineerd.

Specialist in behandeling van acnelittekens

DermaClinic is gespecialiseerd in het verminderen van acnelittekens. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: