Ergens een kliniek gezien met een actie met goedkope fillers of hoge korting op een behandeling? Aantrekkelijk, maar een aanbieding die te mooi is om waar te zijn is dat helaas vaak ook. De ene soort filler werkt veel langer dan de andere soort. Daarnaast is de veiligheid van sommige goedkope fillers niet altijd uitgebreid getest. Ook de ervaring en het specialisme van de behandelend arts maakt een groot verschil. Laat je daarom altijd goed voorlichten over fillers, voordat je kiest voor een kliniek!

Fillers voor een jonger gezicht en zachte uitstraling

Naarmate we ouder worden verslapt de huid en vermindert ook de onderhuidse vetlaag en het botvolume. Hierdoor ontstaan rimpels en plooien. Fillers zijn ideaal als je een jonger en zachter gezicht wenst. Behandeling met fillers geeft vaak zelfs beter resultaat dan een facelift. Er bestaan verschillende fillers voor verschillende effecten, zoals Belotero en Radiesse, voor elegante contouren en rimpels. Injecties met deze fillers zijn effectief en veilig, mits ze door een deskundige specialist worden uitgevoerd.

Goedkope actie met fillers? Prijsvergelijking is lastig

Als je ergens een korting, actie of aanbieding voor goedkope fillers ziet, bedenk dan dat een prijsvergelijking erg moeilijk is. De duurzaamheid van de diverse fillers is namelijk erg verschillend. De ene filler werkt heel kort, terwijl de andere filler een veel langer resultaat geeft. Het is ook erg belangrijk dat de filler behandeling door een ervaren en gespecialiseerd cosmetisch arts wordt uitgevoerd. De analyse van jouw gezicht en de injectietechniek is misschien wel het meest van belang voor het resultaat. Een betrouwbare cosmetische kliniek voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Om die reden is een vergelijking op basis van de prijs erg lastig en niet altijd zinvol.

Goedkope fillers niet altijd veilig

Nog belangrijker dan de duurzaamheid van de filler is de veiligheid. Met enige regelmaat worden er nieuwe producten op de markt gebracht. Vaak wordt er dan extra reclame gemaakt voor de nieuwe filler met een actie, aanbieding of korting. Sommige van deze producten zijn nog niet voldoende uitgebreid getest. De bijwerkingen en risico’s op lange termijn zijn daarom nog niet bekend.

Kies voor veilige, duurzame fillers en een gekwalificeerde kliniek

Bij DermaClinic werken we uitsluitend met veilige, duurzame fillers voor een zo lang mogelijk resultaat. DermaClinic maakt gebruik van de volgende fillers: Belotero en Radiesse. Deze fillers zijn uitgebreid getest, bewezen veilig en zorgen voor een mooi resultaat.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Goedkoop duurkoop?