Ergens een actie met goedkope injectables gezien of een kliniek met hoge korting op een behandeling? Aanlokkelijk, maar een aanbieding die te mooi is om waar te zijn is dat helaas vaak ook. De term ‘injectables’ is een verzamelnaam voor diverse soorten. Een injectable behandeling die past bij uw wensen kan bij een ander juist het verkeerde resultaat opleveren. Laat u daarom altijd goed voorlichten over injectables, voordat u kiest voor een kliniek of een aantrekkelijke aanbieding.

Injectables: verzamelnaam voor diverse producten

Een actie met goedkope injectables belooft u een gladde, jonge huid of mooie contouren in uw gezicht of decolleté. Maar weet u eigenlijk wel wat u laat inspuiten? De term ‘injectables’ is een verzamelnaam voor alle producten die met behulp van een injectie ingespoten kunnen worden voor het verfraaien van uw uiterlijk. Dat kan van alles zijn. Botox of beter gezegd botuline-toxine ontspant de spieren waardoor inspanningsrimpels verzachten, terwijl fillers zoals de hyaluronzuurfiller Belotero en de dermale filler Radiesse wordt gebruikt om rimpels en contouren te verzachten. Beide injectables zorgen voor de vermindering van rimpels, maar het product, het resultaat en de risico’s zijn totaal anders. Zorg ervoor dat u weet voor welke injectable u kiest.

Welke injectable past echt bij uw wens?

Met een actie of aanbieding kunt u verleid worden om injectables te laten inspuiten die niet tot het resultaat leiden waar u op hoopte. Goedkoop wordt dan al snel duurkoop. Werken met injectables is een specialisme dat vraagt om voldoende kennis van het product en de behandeling. Daarom kunt u als consument moeilijk zelf bepalen welke botox of filler behandeling de beste oplossing is voor uw vraag. Een goede specialist bespreekt vooraf uw wensen en geeft voldoende informatie over de te verwachten resultaten en de eventuele risico’s.

Goedkope botuline-toxine

Maar waarom kan de ene kliniek Botox of beter gezegd botuline-toxine zo goedkoop aanbieden en is de andere kliniek veel duurder? Uiteraard heeft dat voor een groot deel te maken met de opleiding en bekwaamheid van de artsen. Een Botox-behandeling door een cosmetisch arts, die hier volledig in is gespecialiseerd kost meer dan een Botox-behandeling door een arts of tandarts die het ‘erbij’ doet. Een betrouwbare cosmetische kliniek met gespecialiseerde artsen voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden door de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Wat veel mensen niet weten, is dat een verkeerde botuline-toxine injectie nare consequenties kan hebben. Pas daarom op met prijsvechters; een botuline-toxine injectie die verkeerd wordt gezet kan geen enkel resultaat hebben – of erger – kan permanente schade aanrichten!

Uw gezondheid is belangrijker dan een aanbieding

Een actie en korting op uw behandeling is altijd mooi meegenomen. Laat u echter niet leiden door die korting, actie of aanbieding. Uiteindelijk gaat het om uw uiterlijk en uw gezondheid. Daar wilt u toch geen risico’s mee lopen? Daarom werkt DermaClinic alleen met veilige, voldoende geteste injectables en kunnen onze cliënten rekenen op realistische beloftes.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Goedkoop duurkoop?