Belotero bestaat uit een kwalitatief en uitgebreid fillerassortiment voor het behandelen van rimpels, het herstellen van volume in het gezicht en het rehydrateren van de huid. Het Belotero fillerassortiment is gebaseerd op hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een volumeverhogende en vochtinbrengende stof die van nature ook in de huid voorkomt, waardoor het een natuurlijke keuze is bij het tegengaan van lijntjes en rimpels.

Optimale integratie in de huid

Belotero wordt optimaal geïntegreerd in uw huid en geeft een subtiel en zacht resultaat, waarbij uw natuurlijke gezichtscontouren intact blijven. Belotero onderscheidt zich door gebruik te maken van de nieuwste technologiën en inzichten, waardoor niet alleen de fillers zeer zuiver zijn, maar ze ook zorgen voor een goede balans tussen de essentiële eigenschappen van cohesiviteit, elasticiteit en modelleerbaarheid. Deze eigenschappen spelen in combinatie met de juiste injectietechniek een belangrijke rol in het bereiken van een natuurlijk resultaat.

Effect van de behandeling

Belotero wordt gelijkmatig door het eigen huidweefsel opgenomen. Het versterkt op subtiele wijze de gezichtscontouren voor meer zelfvertrouwen. Het geeft een stralend uiterlijk dankzij de hydraterende eigenschappen.Het resultaat houdt tussen de 9 en 18 maanden aan. De fillers hebben een goed veiligheidsprofiel en worden uitstekend verdragen. Belotero bevat lidocaïne, een verdovende stof die de behandeling van gevoelige zones aangenamer en nagenoeg pijnloos maakt. Na de behandeling kunt u uw bezigheden meteen hervatten.

Specialist in behandeling met Belotero

DermaClinic is gespecialiseerd in huidbehandelingen met Belotero. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties. DermaClinic onderscheidt zich door alleen te werken met wetenschappelijk onderzochte behandelmethoden. Veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s. Meer weten over een behandeling met Belotero? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Soorten injectables