Sommige mensen hebben een boze uitdrukking zonder dat ze in werkelijkheid boos zijn. Een boze uitdrukking wordt vaak veroorzaakt door een fronsrimpel of afhangende mondhoeken. Boos kijken zonder dat u zich boos voelt kan u een onprettig gevoel over uw uiterlijk geven.

Boos kijken door een fronsrimpel

Een fronsrimpel (ook wel glabella) is een rimpel tussen uw ogen op uw voorhoofd. Een fronsrimpel ontstaat door een te hoge spieractiviteit waarbij u uw fronsspieren onbewust aanspant. Rimpels die worden veroorzaakt door een te hoge spieractiviteit, zoals fronsrimpels, zijn goed te verzachten met Botox. Een diepe fronsrimpel gaat soms niet helemaal weg met Botox. In dat geval kunnen we ervoor kiezen om de fronsrimpel te verminderen met fillers.

Boze blik door afhangende mondhoeken

De verticale lijnen die vanuit de mondhoek naar de zijkant van de kin lopen noemen we marionetlijnen. In sommige gevallen worden marionetlijnen veroorzaakt door het onbewust overmatig aanspannen van de mondhoekspier. Met Botox kunnen we deze spier ontspannen. Bij diepere marionetlijnen is een (aanvullende) behandeling met een filler effectiever. Door een filler te injecteren, kunnen we de stevigheid van uw mondhoeken en het omringende gebied herstellen.

Specialist in behandeling tegen boos kijken

DermaClinic is gespecialiseerd in behandelingen die een boze uitstraling verminderen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: