Bocouture is een botuline toxine injectable. Injectie van een kleine hoeveelheid botuline toxine (actieve stof in Bocouture) in een spiertje leidt ertoe dat dit spiertje zich ontspant. Na een behandeling met Bocouture ontspant daardoor ook de huid en krijgt u een zachter uiterlijk door een duidelijke afname van rimpeltjes. Bocouture staat bekend als het meest zuivere botuline toxine voor esthetisch gebruik. Het is zeer effectief voor de behandeling van voorhoofdslijnen, glabella fronslijnen en kraaienpootjes.

3 tot 5 maanden effect met Bocouture

Het effect van een Bocouture-behandeling wordt na 10 tot 14 dagen zichtbaar en houdt gedurende 3 tot 5 maanden aan. Na enkele vervolgbehandelingen houdt het effect van Bocouture soms langer aan. Een veelvoorkomend gunstig bijeffect van behandeling met Bocouture is een vermindering van spanningshoofdpijn. Bocouture wordt ook zeer succesvol toegepast bij de behandeling van overmatig zweten van bijvoorbeeld de oksels.

Bocouture-behandeling

Een Bocouture-behandeling bij DermaClinic wordt altijd door een daartoe bevoegde arts verricht en is daardoor veilig en effectief. Behalve een kortdurende roodheid door de injectie, brengt een de behandeling weinig ongemak met zich mee. U kunt direct uw activiteiten hervatten.

Specialist in behandelingen met Bocouture

DermaClinic is gespecialiseerd in behandelingen met Bocouture. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties. DermaClinic onderscheidt zich door alleen te werken met wetenschappelijk onderzochte behandelmethoden. Veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s. Meer weten over een behandeling met Bocouture? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult, of kijk op onze pagina over Botuline toxine -behandeling.

Deel dit op social media: