Met de jaren krijgt je huid te maken met veroudering en volumeverlies. Door de afname van de natuurlijke productie van collageen wordt de huid slapper en verliest hij zijn stevigheid. Als het collageen in de huid afneemt, kun je last krijgen van ingevallen wangen, wallen onder de ogen en rimpels.

Stevige, soepele huid met collageen

Collageen is een lijmvormend eiwit dat wordt aangemaakt door fibroblasten. Ze vormen vezels en bundelen zich, zodat de huid bij elkaar wordt gehouden. Dit zorgt voor stevigheid en volume. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen af. Hierdoor veroudert de huid, ontstaat volumeverlies en krijgt de huid rimpels.

Stimuleren aanmaak collageen: injectables, laser en ZO Medical

Radiesse stimuleert de aanmaak van nieuw collageen waardoor de huid weer strakker en steviger wordt. De aanmaak van collageen kan ook worden gestimuleerd door middel van lasertherapie. De fractional laser zorgt voor revolutionaire versteviging van de huid. Ook kunnen de producten van ZO Medical collageen in de diepere huidlagen activeren.

Specialist in behandeling van rimpels en volumeverlies

DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van rimpels en volumeverlies. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden van injectables of Botox voor jouw huid? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Geplaatst in: De huid

Deel dit artikel op sociale netwerken

Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Google+ 

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: De huid