Bij DermaClinic voeren we veel behandelingen uit met de medische producten van dr. Obagi. Dr. Zein Obagi heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van huidverjonging en huidverbetering en ontwikkelde een wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor huidproblemen als acne, rimpels en pigmentvlekken. DermaClinic werkte als eerste in Nederland met de medische producten van Obagi. Dr. Catharina Meijer gaat ieder jaar naar Beverly Hills om bij te leren van deze wereldwijd gerespecteerde expert. Zo blijven we u de nieuwste inzichten voor een gezonde huid bieden.

Actieve ingrediënten voor huidverbetering

Na uw 30e levensjaar neemt de celactiviteit in de huid af en start het natuurlijke huidverouderingsproces. De huidcellen worden lui en vallen uiteindelijk zelfs in slaap. Het gevolg: de huid wordt slap en er ontstaan pigmentvlekjes, lijntjes en rimpels. Dr. Zein Obagi ontdekte dat hoge doseringen van actieve ingrediënten, zoals retinol, vitamine C en melkzuur, de huid activeren om opnieuw te gaan werken. Hierdoor komen de collageen- en elastineproductie weer op gang.

Retinol stimuleert de huid om weer te gaan werken

Retinol is dr. Obagi’s belangrijkste ingrediënt, omdat het zo’n krachtige, wetenschappelijk bewezen werking heeft tegen huidveroudering. Er is geen beter product om huidcellen te stimuleren. Dr. Obagi verwerkt daarom tot 6 tot 10 keer meer retinol in zijn producten dan dat u zult terugvinden in reguliere crèmes bij de drogist. Bovendien ontwikkelde dr. Obagi een speciale techniek waardoor de retinol dieper doordringt in de huid.

Iedere dag een gezonde huid

U moet uw huid iedere dag goed verzorgen, want de huid is een levend orgaan en moet dagelijks onderhouden worden, zegt dr. Obagi. Daarom gebruikt u de medische producten van dr. Obagi ook thuis. Zo behaalt én behoudt u de mooiste resultaten. Om de gezonde huid te onderhouden, ontwikkelde dr. Obagi een huidverzorgings- en cosmeticalijn, ZO Skin Health. Een aantal behandelingen, zoals de Controlled Dept Peel, 3-step Stimulation Peel en Obagi Blue Peel, voeren we uit bij ons in de kliniek. Uw medisch specialist vertelt u hier graag meer over.

Deel dit op social media: