Radiesse is een veelgebruikte filler voor het herstellen van volume en het verminderen van diepere rimpels en plooien. Injecties met Radiesse zijn een veilige en effectieve behandeling voor een diepere neuslippenplooi, marionetlijnen of een slapper wordende, hangende kaaklijn. Voor behandeling van de lippen en rimpels rondom de ogen is hyaluronzuur, zoals Belotero, geschikter.

Behandeling en het effect van Radiesse

Direct na een behandeling met Radiesse ziet u effect. Wanneer Radiesse in de huid wordt geïnjecteerd, duwt de gel-matrix de gezichtscontouren omhoog met een direct liftend effect en meer volume als resultaat. De Radiesse geeft een duurzaam resultaat van ongeveer 9 tot 12 maanden door de stimulering van aanmaak van het eigen collageen. Radiesse is veilig en uitgebreide klinische onderzoeken bewijzen de effectiviteit en verdraagzaamheid.

Een behandeling met Radiesse® geeft langdurig een natuurlijke, jeugdige uitstraling.

  • Radiesse® is een dermale filler die onmiddellijk het volume herstelt, de huid lift en het gladder maakt. Radiesse® stimuleert ook uw eigen natuurlijke collageenaanmaak. Dit proces houdt een aantal maanden aan en verlengt het effect van de behandeling.
  • Een behandeling met Radiesse® is snel en vergt geen of nauwelijks hersteltijd. De meeste patiënten pakken meteen na de behandeling hun dagelijkse activiteiten weer op.
  • Radiesse® kan worden gecombineerd met verschillende andere behandelingen.
  • Radiesse® biedt een zeer effectieve en minimaal invasieve behandeling waarmee u de tekenen van het ouder worden kunt tegengaan zonder operatie.
  • Met Radiesse® krijgt u natuurlijke resultaten die bij de meeste patiënten minstens een jaar zichtbaar zijn.*

Afspraak maken voor een behandeling met Radiesse

Bij DermaClinic staan veiligheid en klantvriendelijkheid voorop. Wij besteden veel aandacht aan voorlichting, nabehandeling, hygiëne en verslaglegging. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Meer weten over een behandeling met Radiesse door DermaClinic? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Soorten injectables