Naarmate we ouder worden, verslapt de huid, vermindert ook het botvolume en vermindert het onderhuidse vetweefsel. Hierdoor ontstaan rimpels en plooien. Injecties met fillers geven bij rimpels een natuurlijker resultaat dan een facelift. Behandelingen met fillers zijn effectief en veilig, mits ze door een deskundig arts worden uitgevoerd. Een fillerbehandeling brengt behalve een kortdurende roodheid en zwelling weinig ongemakken met zich mee. DermaClinic werkt met de volgende wetenschappelijk effectief en veilig bewezen fillers: Belotero en Radiesse.

Belotero voor optimale integratie in de huid

Belotero is een filler gebaseerd op hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een volumeverhogende en vochtinbrengende stof die van nature ook in de huid voorkomt, waardoor het een natuurlijke keuze is bij het tegengaan van lijntjes en rimpels. Belotero wordt optimaal geïntegreerd in uw huid en geeft een subtiel en zacht resultaat, waarbij uw natuurlijke gezichtscontouren intact blijven. Belotero onderscheidt zich door gebruik te maken van de nieuwste technologiën en inzichten, waardoor niet alleen de fillers zeer zuiver zijn, maar ze ook zorgen voor een goede balans tussen de essentiële eigenschappen van cohesiviteit, elasticiteit en modelleerbaarheid. Deze eigenschappen spelen in combinatie met de juiste injectietechniek een belangrijke rol in het bereiken van een natuurlijk resultaat.

Radiesse voor lift, volumeherstel en contourverbetering

Radiesse is een veelgebruikte en veilige filler voor een sterk liftende behandeling en de behandeling van volumeherstel en contourverbetering. Radiesse is ook heel geschikt voor het herstel van een strakke kaaklijn. Radiesse is veilig; uitgebreide klinische onderzoeken bewijzen de effectiviteit en verdraagzaamheid.

 

Advies op maat

Onze artsen bespreken graag met u de mogelijkheden van een behandeling met fillers en adviseren u welke behandeling voor u het meest geschikt is. Neem contact met ons op of maak meteen een afspraak voor een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Soorten injectables