Met het verstrijken van de jaren verliest de huid zijn elasticiteit en ontstaat volumeverlies. In combinatie met de zwaartekracht heeft de huid van nature de neiging om te gaan hangen. Hierdoor komt het zwaartepunt van uw gezicht rond de mond en de kaaklijn te liggen en ontstaan zogenaamde hamsterwangen. Er zijn verschillende veilige methodes om het zwaartepunt weer te verplaatsen naar het gebied boven in uw gezicht, rond de ogen.

Hamsterwangen verminderen met fillers

Met fillers geven we uw gezicht op bepaalde plekken wat meer volume. De huid komt wat meer op spanning te staan, waardoor deze minder snel plooit. Soms is het voldoende om plaatselijk wat meer volume en stevigheid te geven. Vaak is het resultaat natuurlijker als we naar het volume in uw hele gezicht kijken. Dit doen we met onze liquid facelift.

ZO Medical en medische peelings bij hamsterwangen

Goede aanvullingen op fillers zijn de controlled dept peeling en ZO Medical (de medische producten van dr. Obagi). Met deze behandelingen krijgt uw huid meer steun en wordt hij gestimuleerd om zelf meer collageen, elastine en jonge huidcellen aan te maken. De huid wordt steviger en krijgt meer volume. Op termijn zijn er dan ook minder fillers nodig om het gewenste resultaat te behouden.

Specialist in behandeling van hamsterwangen

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen van volumeverlies in het gezicht, zoals bij hamsterwangen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw hamsterwangen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: