Naarmate je ouder wordt, wordt de huid van je handen dunner en begint te rimpelen en worden bloedvaten en pezen meer zichtbaar. Misschien heb je zelfs pigmentvlekjes. Omdat je je handen de hele dag gebruikt, valt je oog steeds op deze storende elementen; mogelijk voelt het zelfs alsof jouw handen niet meer bij je passen. Onze medische behandelingen voor handverjonging geeft jouw handen een verzorgde en gezonde uitstraling.

Handen zonder pigmentvlekjes en rimpels

De medische producten van ZO Medical werken actief aan het herstel van de huid en vernieuwen de huid van binnenuit. Pigmentvlekken en rimpeltjes op je handen verminderen. Jouw huid ziet er gladder uit en is mooi egaal van kleur. Direct resultaat bij pigmentvlekken heb je met onze IPL-behandeling. De lichtflitsen uit dit IPL-apparaat absorberen de ophoping van pigmentkorrels die de vlek veroorzaken. Zo verpulvert het melanine dat in de pigmentcel aanwezig is. Het lichaam voert deze verkleuring daarna af. Hierdoor krijgen de handen een egale kleur.

Specialist in huidverjonging

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen en verjongen van de huid, bijvoorbeeld van jouw handen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw handen? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Lichaamscontouren