Spanningshoofdpijn wordt gekenmerkt door het gevoel dat er een strakke band om je hoofd zit. Voor veel mensen is het lastig om met deze pijn in het dagelijks leven te functioneren. De spierspanning in het voorhoofdsgebied is tijdens een aanval van hoofdpijn verhoogd. In veel gevallen wordt dit veroorzaakt doordat je onbewust veel fronst of vaak je wenkbrauwen optrekt, waardoor de spiertjes harder moeten werken.

Spieren in het voorhoofd ontspannen
Onze behandeling met Botox legt de spieractiviteit in de spieren van het voorhoofd tijdelijk stil waardoor de spieren ontspannen. Daarnaast zorgt Botox ervoor dat pijnprikkels minder goed worden doorgegeven. Veel mensen ervaren hierdoor een enorme afname van hun hoofdpijnklachten. Ook voor zwaardere vormen van hoofdpijn, zoals migraine, kan een behandeling met Botox verlichting geven. Het effect van een Botox-behandeling houdt gedurende 3 tot 5 maanden aan. Na enkele vervolgbehandelingen houdt het effect van Botox soms langer aan.

Specialist in behandeling van hoofdpijn met Botox
DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijn met Botox. Onze kliniek richt zich op medisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen en effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de behandeling van hoofdpijn met behulp van Botox? Wij lichten je graag voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: